N. 81873725

Non più disponibile
Mercedes-Benz - S-klasse 280 S/8 W108 - 1970
Offerte chiuse
4 settimane fa

Mercedes-Benz - S-klasse 280 S/8 W108 - 1970

Werkelijk een icoon met een onmiskenbare uitstraling de Mercedes S-klasse 280 S/8 automatic uit 1971 De 108 serie is als S-Klasse tot 1972 gebouwd, ook bekend door zijn prachtige ingetogen klassieke lijn. Heden ten dage wordt de W108 nog immer gekenschetst als een elegante auto. De carrosserie maakt een goede, solide indruk; ondanks dat zijn er zichtbare lichte gebruiksplekken, en kan het lakwerk op verschillende plekke lichtjes de aandacht gebruiken Het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de chrome wielen met goede banden. Er zijn laswerkzaamheden nodig links in de kofferbak. Het interieur is voorzien van half lederen bekleding met armsteunen voor & achter, schuifdak, stuur automaat en een originele Becker Europe Kurier radio. In deze kleurstelling een hele bijzondere verschijning en het prachtige bruine interieur met armsteunen maakt het helemaal af. Onder de motorkap vind je een krachtige 2.8 liter 6 cilinder benzine motor die goed is voor 150 PK en uitgerust met een automatische transmissie. De Mercedes is niet alleen relatief snel op de rechte stukken, maar ook soepel en efficiënt op de snelweg, waardoor elke rit een waar genot wordt. De motor loopt en de automaat schakelt goed door, de auto heeft een aantal jaren droog binnen gestaan het advies is dan ook om eerst even alles na te lopen voordat u de weg op mee op gaat, de motor kan wellicht wat onderhoud gebruiken. Deze Mercedes heeft aandacht nodig om hem weer in nette conditie te krijgen. Wegenbelasting en APK keuringsvrij Nederlands kenteken is compleet en aanwezig. Wij kunnen voor u het transport wereldwijd verzorgen tegen gunstig tarief . Zie de 135 foto's. Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief

N. 81873725

Non più disponibile
Mercedes-Benz - S-klasse 280 S/8 W108 - 1970

Mercedes-Benz - S-klasse 280 S/8 W108 - 1970

Werkelijk een icoon met een onmiskenbare uitstraling de Mercedes S-klasse 280 S/8 automatic uit 1971

De 108 serie is als S-Klasse tot 1972 gebouwd, ook bekend door zijn prachtige ingetogen klassieke lijn. Heden ten dage wordt de W108 nog immer gekenschetst als een elegante auto.

De carrosserie maakt een goede, solide indruk; ondanks dat zijn er zichtbare lichte gebruiksplekken, en kan het lakwerk op verschillende plekke lichtjes de aandacht gebruiken
Het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de chrome wielen met goede banden.
Er zijn laswerkzaamheden nodig links in de kofferbak.


Het interieur is voorzien van half lederen bekleding met armsteunen voor & achter, schuifdak, stuur automaat en een originele Becker Europe Kurier radio.
In deze kleurstelling een hele bijzondere verschijning en het prachtige bruine interieur met armsteunen maakt het helemaal af.


Onder de motorkap vind je een krachtige 2.8 liter 6 cilinder benzine motor die goed is voor 150 PK en uitgerust met een automatische transmissie. De Mercedes is niet alleen relatief snel op de rechte stukken, maar ook soepel en efficiënt op de snelweg, waardoor elke rit een waar genot wordt.
De motor loopt en de automaat schakelt goed door, de auto heeft een aantal jaren droog binnen gestaan het advies is dan ook om eerst even alles na te lopen voordat u de weg op mee op gaat, de motor kan wellicht wat onderhoud gebruiken.

Deze Mercedes heeft aandacht nodig om hem weer in nette conditie te krijgen.

Wegenbelasting en APK keuringsvrij

Nederlands kenteken is compleet en aanwezig.

Wij kunnen voor u het transport wereldwijd verzorgen tegen gunstig tarief .

Zie de 135 foto's.

Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief


Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto