N. 82655429

Non più disponibile
Dodge - WC57 Command Car - 1942
Offerte chiuse
5 settimane fa

Dodge - WC57 Command Car - 1942

Dodge WC 57 (Omgebouwde WC 52) met Winch uit het bouwjaar 1942. Alles verkeert in perfecte werkende staat zonder mankementen of storingen. Geen slijtage of versleten onderdelen. De motor loopt mooi en de auto rijdt, remt en schakelt zoals het hoort. Model WC. W staat voor het jaar dat de serie de opdracht tot massa productie kreeg: 1941, en C staat voor de laadvermogens-klasse op dat moment: een 1/2 Amerikaanse ton -450kg op onverharde ondergrond. De WC code bleef ook in gebruik voor de productiejaren 1942-1945. Vanaf 1941 werden duizenden exemplaren van de WC serie Dodge geproduceerd, in veel verschillende versies, afhankelijk van het vereiste gebruik. Uitgerust met een zescilinder benzinemotor van 3,8 liter met zijkleppen. Dit legervoertuig was en is extreem robuust en speelde een belangrijke rol in de successen van het Amerikaanse leger. Ze werden ingezet voor verbindingen en het vervoeren van stafofficieren. Dit model kon worden uitgerust met een lier (WC-57) of een radio (WC-58). Heeft in het verleden een restauratie ondergaan en verkeert nog steeds in een goede staat van instandhouding. Het canvas is in goede staat, evenals de bekleding. Deze Command Car heeft een Duits Kenteken, en is op een basis gebouwd van een WC52. Het serviceboekje is ook aanwezig. Lengte: 4.16 m (164 inches). Breedte: 1.98 m (78 inches). Hoogte: 2.06 m (81 inches). Gewicht: 2.443 kg (5.375 lb.). Kan bekeken en opgehaald worden in Bruinisse, Zeeland.

N. 82655429

Non più disponibile
Dodge - WC57 Command Car - 1942

Dodge - WC57 Command Car - 1942

Dodge WC 57 (Omgebouwde WC 52) met Winch uit het bouwjaar 1942.

Alles verkeert in perfecte werkende staat zonder mankementen of storingen. Geen slijtage of versleten onderdelen. De motor loopt mooi en de auto rijdt, remt en schakelt zoals het hoort.

Model WC. W staat voor het jaar dat de serie de opdracht tot massa productie kreeg: 1941, en C staat voor de laadvermogens-klasse op dat moment: een 1/2 Amerikaanse ton -450kg op onverharde ondergrond. De WC code bleef ook in gebruik voor de productiejaren 1942-1945.

Vanaf 1941 werden duizenden exemplaren van de WC serie Dodge geproduceerd, in veel verschillende versies, afhankelijk van het vereiste gebruik. Uitgerust met een zescilinder benzinemotor van 3,8 liter met zijkleppen.

Dit legervoertuig was en is extreem robuust en speelde een belangrijke rol in de successen van het Amerikaanse leger. Ze werden ingezet voor verbindingen en het vervoeren van stafofficieren. Dit model kon worden uitgerust met een lier (WC-57) of een radio (WC-58).

Heeft in het verleden een restauratie ondergaan en verkeert nog steeds in een goede staat van instandhouding. Het canvas is in goede staat, evenals de bekleding.

Deze Command Car heeft een Duits Kenteken, en is op een basis gebouwd van een WC52. Het serviceboekje is ook aanwezig.

Lengte: 4.16 m (164 inches).
Breedte: 1.98 m (78 inches).
Hoogte: 2.06 m (81 inches).
Gewicht: 2.443 kg (5.375 lb.).


Kan bekeken en opgehaald worden in Bruinisse, Zeeland.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto