N. 82869665

Non più disponibile
Porsche - 944 Turbo - 1986
Offerte chiuse
2 settimane fa

Porsche - 944 Turbo - 1986

Deze zeer mooie Porsche 944 Turbo is in een goede staat. Ook het interieur ziet er netjes uit en de auto is altijd goed onderhouden geweest. Alles werkt naar behoren en is klaar voor gebruik. Deze Porsche rijd perfect en is zeer sportief. De carrosserie en lak bevinden zich in een uitzonderlijk goede toestand, de lak is gaaf en in goede staat. Er is nergens roestvorming noch sporen van beginnende corrosie aanwezig. Hier en daar een paar imperfecties in de lak. Tevens heeft de auto ook een zeer lage kilometerstand en de historie van de auto is bekend en op papier aan te tonen. De auto is altijd goed onderhouden. +/- 5000 KM geleden zijn de distributie, waterpomp en remmen aangepakt. Tijdens de laatste onderhoudsbeurt van eind mei 2024 zijn de olie (5W40), oliefilter, brandstoffilter en bougies vervangen. Mogelijkheid om de verzending van de auto naar de winnende bieder te organiseren, op kosten van de winnende bieder. Het voertuig wordt verkocht zoals die is, zonder garantie. ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

N. 82869665

Non più disponibile
Porsche - 944 Turbo - 1986

Porsche - 944 Turbo - 1986

Deze zeer mooie Porsche 944 Turbo is in een goede staat. Ook het interieur ziet er netjes uit en de auto is altijd goed onderhouden geweest. Alles werkt naar behoren en is klaar voor gebruik. Deze Porsche rijd perfect en is zeer sportief.

De carrosserie en lak bevinden zich in een uitzonderlijk goede toestand, de lak is gaaf en in goede staat. Er is nergens roestvorming noch sporen van beginnende corrosie aanwezig. Hier en daar een paar imperfecties in de lak.

Tevens heeft de auto ook een zeer lage kilometerstand en de historie van de auto is bekend en op papier aan te tonen. De auto is altijd goed onderhouden. +/- 5000 KM geleden zijn de distributie, waterpomp en remmen aangepakt. Tijdens de laatste onderhoudsbeurt van eind mei 2024 zijn de olie (5W40), oliefilter, brandstoffilter en bougies vervangen.

Mogelijkheid om de verzending van de auto naar de winnende bieder te organiseren, op kosten van de winnende bieder.

Het voertuig wordt verkocht zoals die is, zonder garantie. ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto