N. 83829903

Venduti
Triumph - TR4 - NO RESERVE - 1964
Offerta finale
€ 14,777
3 settimane fa

Triumph - TR4 - NO RESERVE - 1964

Triumph TR4A. Let op, het betreft hier een NO RESERVE veiling. De Triumph TR4, geproduceerd van 1961 tot 1965, is een van de meest geliefde iconen uit de jaren '60 in de wereld van sportwagens. Dit meesterwerk van Brits vakmanschap combineerde stijl, prestaties en betaalbaarheid op een unieke manier. Het ontwerp van de TR4 was een opvallende verschuiving van zijn voorganger, met een strakkere carrosserie en een meer gestroomlijnde uitstraling. De TR4 veroverde al snel de harten van autoliefhebbers over de hele wereld en vestigde zijn plaats in de autogeschiedenis. De hier aangeboden 1964 Triumph TR4 Convertible is in goede conditie. De auto staat goed in zijn rode lak met slechts enkele lichte gebruikerssporen die met de respectabele leeftijd van 60 jaar verwacht mogen worden. Ook het chroom verkeert nog in nette staat en heeft een mooie diepe glans. Binnenin wordt u begroet door het comfort en de stijl van het zwarte lederen interieur. De stoelen, het tapijt en andere bekledingsdelen zijn nog in nette conditie. Een ander opmerkelijk kenmerk van deze Triumph TR4 is het behoud van zijn originele details. De auto is nog steeds uitgerust met zijn originele houten dashboard en rode stuurwiel, wat getuigt van de zorgvuldige behandeling en het behoud van zijn oorspronkelijke charme. Bovendien zijn de originele spaakvelgen (inclusief reserve wiel) nog steeds aanwezig. Voor degenen die genieten van open rijden op zonnige dagen, is de softtop een welkome aanvulling. Deze zorgt voor bescherming tegen weersinvloeden. Het glas is wel wazig en zou vervangen kunnen worden (zie foto's). Technische informatie: Merk: Triumph Type: TR4 Convertible 2,1L I4 Productiejaar: 1964 Kleur: Red Motor en vermogen: 2,1L (2138CC) Inline 4, 104 HP (Matching numbers) Brandstof: Benzine Transmissie: Handgeschakelde transmissie Afgelezen stand: 10100 miles Aantal sleutels: 1 Marge: Ja (reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan) Registratie: USA title en Europese invoerdocumenten VIN: FHR34940 Deze auto wordt aangeboden met een Amerikaanse title, dit betekent dat de auto momenteel niet gekeurd is en niet klaar is voor de openbare weg. OPTIES: - Verchroomde voorbumper - Verchroomde spiegels - Verchroomde achterbumper - Neerklapbare softtop - Volledig reservewiel - Lederen bekleding - Lederen zittingen - Toerenteller - Trip odometer De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

N. 83829903

Venduti
Triumph - TR4 - NO RESERVE - 1964

Triumph - TR4 - NO RESERVE - 1964

Triumph TR4A.

Let op, het betreft hier een NO RESERVE veiling.

De Triumph TR4, geproduceerd van 1961 tot 1965, is een van de meest geliefde iconen uit de jaren '60 in de wereld van sportwagens. Dit meesterwerk van Brits vakmanschap combineerde stijl, prestaties en betaalbaarheid op een unieke manier. Het ontwerp van de TR4 was een opvallende verschuiving van zijn voorganger, met een strakkere carrosserie en een meer gestroomlijnde uitstraling. De TR4 veroverde al snel de harten van autoliefhebbers over de hele wereld en vestigde zijn plaats in de autogeschiedenis.

De hier aangeboden 1964 Triumph TR4 Convertible is in goede conditie. De auto staat goed in zijn rode lak met slechts enkele lichte gebruikerssporen die met de respectabele leeftijd van 60 jaar verwacht mogen worden. Ook het chroom verkeert nog in nette staat en heeft een mooie diepe glans.

Binnenin wordt u begroet door het comfort en de stijl van het zwarte lederen interieur. De stoelen, het tapijt en andere bekledingsdelen zijn nog in nette conditie.

Een ander opmerkelijk kenmerk van deze Triumph TR4 is het behoud van zijn originele details. De auto is nog steeds uitgerust met zijn originele houten dashboard en rode stuurwiel, wat getuigt van de zorgvuldige behandeling en het behoud van zijn oorspronkelijke charme. Bovendien zijn de originele spaakvelgen (inclusief reserve wiel) nog steeds aanwezig.

Voor degenen die genieten van open rijden op zonnige dagen, is de softtop een welkome aanvulling. Deze zorgt voor bescherming tegen weersinvloeden. Het glas is wel wazig en zou vervangen kunnen worden (zie foto's).

Technische informatie:

Merk: Triumph
Type: TR4 Convertible 2,1L I4
Productiejaar: 1964
Kleur: Red
Motor en vermogen: 2,1L (2138CC) Inline 4, 104 HP (Matching numbers)
Brandstof: Benzine
Transmissie: Handgeschakelde transmissie
Afgelezen stand: 10100 miles
Aantal sleutels: 1
Marge: Ja (reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan)
Registratie: USA title en Europese invoerdocumenten
VIN: FHR34940

Deze auto wordt aangeboden met een Amerikaanse title, dit betekent dat de auto momenteel niet gekeurd is en niet klaar is voor de openbare weg.

OPTIES:
- Verchroomde voorbumper
- Verchroomde spiegels
- Verchroomde achterbumper
- Neerklapbare softtop
- Volledig reservewiel
- Lederen bekleding
- Lederen zittingen
- Toerenteller
- Trip odometer

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto