N. 84333039

Venduti
Volkswagen - New Beetle Convertible - NO RESERVE - 2004
Offerta finale
4.300 €
2 settimane fa

Volkswagen - New Beetle Convertible - NO RESERVE - 2004

NO RESERVE PRICE : DE AUTO WORDT DUS IN IEDER GEVAL VERKOCHT ! Deze heerlijke cruiser is een mooie en prima rijdende Volkswagen New Beetle 2 liter Automatic van bouwjaar 2004 met 115 pk , 85 kW en automatische versnellingsbak, waar ook handmatig mee geschakeld kan worden. Documenten: De auto is in 2017 naar Nederland gekomen, en heeft een Nederlandse registratie. Deze mooie Cabriolet kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren. Carrosserie: De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, wat niet onlogisch is na 20 jaar, een mooie originele donkergrijze metallic kleur, en hij ziet er prima uit. Het cabriolet dak is in nette toestand en met de automatisch te bedienen, zie fotos. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand. Technisch: De New Beetle staat op de originele Volkswagen velgen, er is een radio gemonteerd, evenals airconditioning die prima werkt. De elektrische ramen werken ook goed, het lampje van het remsysteem brandt af en toe, en de toerenteller werkt niet. De ramen moeten in de hoogte iets worden afgesteld, en omdat er geen informatie is over de staat van onderhoud, is het zeker raadzaam om de auto een servicebeurt te geven alvorens in gebruik te nemen. De auto rijdt, schakelt en remt overigens uitstekend. Interieur: Auto is voorzien van een leder interieur, in zeer nette toestand, de deurpanelen dienen iets te worden gelijmd, en de hoes om de geopende kap af te dekken wordt meegeleverd, dient ook iets te worden gelijmd. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

N. 84333039

Venduti
Volkswagen - New Beetle Convertible - NO RESERVE - 2004

Volkswagen - New Beetle Convertible - NO RESERVE - 2004

NO RESERVE PRICE : DE AUTO WORDT DUS IN IEDER GEVAL VERKOCHT !

Deze heerlijke cruiser is een mooie en prima rijdende Volkswagen New Beetle 2 liter Automatic van bouwjaar 2004 met 115 pk , 85 kW en automatische versnellingsbak, waar ook handmatig mee geschakeld kan worden.

Documenten:
De auto is in 2017 naar Nederland gekomen, en heeft een Nederlandse registratie. Deze mooie Cabriolet kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren.

Carrosserie:
De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, wat niet onlogisch is na 20 jaar, een mooie originele donkergrijze metallic kleur, en hij ziet er prima uit. Het cabriolet dak is in nette toestand en met de automatisch te bedienen, zie fotos. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand.

Technisch:
De New Beetle staat op de originele Volkswagen velgen, er is een radio gemonteerd, evenals airconditioning die prima werkt. De elektrische ramen werken ook goed, het lampje van het remsysteem brandt af en toe, en de toerenteller werkt niet. De ramen moeten in de hoogte iets worden afgesteld, en omdat er geen informatie is over de staat van onderhoud, is het zeker raadzaam om de auto een servicebeurt te geven alvorens in gebruik te nemen. De auto rijdt, schakelt en remt overigens uitstekend.

Interieur:
Auto is voorzien van een leder interieur, in zeer nette toestand, de deurpanelen dienen iets te worden gelijmd, en de hoes om de geopende kap af te dekken wordt meegeleverd, dient ook iets te worden gelijmd.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto