N. 84471117

Non più disponibile
Rolls-Royce - Silver Seraph - 27.709 mi - 1999
Offerte chiuse
3 settimane fa

Rolls-Royce - Silver Seraph - 27.709 mi - 1999

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Rolls-Royce Silver Seraph 1999 Deze Rollys-Royce Silver Seraph verkeert in nette staat en heeft een erg lage kilometerstand. De Silver Seraph werd geïntroduceerd op de Autosalon van Genève op 3 maart 1998. Het betreft 1 van de 1570 geproduceerde exemplaren welke tussen 1998 en 2002 met de hand zijn geproduceerd in de fabriek in Crewe. De Silver Seraph was toentertijd de meest verfijnde en technisch geavanceerde auto ter wereld. Aangedreven door een 322pk sterke V12 motor waarvan de kracht wordt overgebracht op de achterwielen via een automatische versnellingsbak met 5 versnellingen maakt rijden een waar genot. De motor betreft van origine een 5.4L V12 van BMW, welke is verder ontwikkeld door een team van Rolls-Royce en BMW ingenieurs. Het rijgedrag is zeer verfijnd, de auto heeft een geweldige weglegging, maar ook zeker een snelle acceleratie. De auto komt van origine uit California in Amerika, waar de volledige mileage is bijgehouden en welke is terug te zien op de Carfax. Hieruit is ook op te maken dat het een schadevrij voertuig is welke regelmatig onderhoud heeft gehad. Het aantal eigenaren voordat de auto naar Nederland is gehaald halverwege 2022 betreft 1. De algemene staat van de auto is goed, de auto vertoont normale gebruikssporen. De carrosserie en lak van de auto zijn nog goed, vertonen normale gebruikssporen. De auto heeft dit moment een Nederlands kenteken, voor export kunnen we een exportdocument opmaken. Transport kunnen we in overleg ook regelen. #HVLcampaign

N. 84471117

Non più disponibile
Rolls-Royce - Silver Seraph - 27.709 mi - 1999

Rolls-Royce - Silver Seraph - 27.709 mi - 1999

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Rolls-Royce Silver Seraph 1999

Deze Rollys-Royce Silver Seraph verkeert in nette staat en heeft een erg lage kilometerstand. De Silver Seraph werd geïntroduceerd op de Autosalon van Genève op 3 maart 1998.

Het betreft 1 van de 1570 geproduceerde exemplaren welke tussen 1998 en 2002 met de hand zijn geproduceerd in de fabriek in Crewe. De Silver Seraph was toentertijd de meest verfijnde en technisch geavanceerde auto ter wereld.

Aangedreven door een 322pk sterke V12 motor waarvan de kracht wordt overgebracht op de achterwielen via een automatische versnellingsbak met 5 versnellingen maakt rijden een waar genot. De motor betreft van origine een 5.4L V12 van BMW, welke is verder ontwikkeld door een team van Rolls-Royce en BMW ingenieurs.

Het rijgedrag is zeer verfijnd, de auto heeft een geweldige weglegging, maar ook zeker een snelle acceleratie. De auto komt van origine uit California in Amerika, waar de volledige mileage is bijgehouden en welke is terug te zien op de Carfax. Hieruit is ook op te maken dat het een schadevrij voertuig is welke regelmatig onderhoud heeft gehad. Het aantal eigenaren voordat de auto naar Nederland is gehaald halverwege 2022 betreft 1.

De algemene staat van de auto is goed, de auto vertoont normale gebruikssporen. De carrosserie en lak van de auto zijn nog goed, vertonen normale gebruikssporen.

De auto heeft dit moment een Nederlands kenteken, voor export kunnen we een exportdocument opmaken.

Transport kunnen we in overleg ook regelen.

#HVLcampaign

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto