N. 84717991

Non più disponibile
Citroën - Lomax Lambda - 1954
Offerte chiuse
2 settimane fa

Citroën - Lomax Lambda - 1954

Citroën Lomax Lambda | Goede staat | 1954 Highlights: - Crèmekleurig lakwerk - Side pipe uitlaten - Chromen bagagerek - Houten stuurwiel en dashboard - 602cc 2-cilinder - Goede staat Wij bieden te koop aan deze mooie Citroën Lomax Lambda uit 1954. De Lomax is gebouwd op basis van de Citroën 2CV en wordt aangedreven door een 602cc 2-cilinder motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak. De Lomax Lambda is de ultieme fun-oldtimer waar u met veel plezier van kunt genieten. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher waar u veel plezier mee kunt beleven? Dan is dit de klassieker voor u! Een Citroën Lomax is al een bijzondere verschijning, maar de klassieker die we hier te koop aanbieden heeft nog een aantal extra’s die hem een onderscheidend karakter geven. Hij is voorzien van een crèmekleurig lakwerk, side pipe uitlaten, chromen bagagerek en wielen met spaakwiel-look. Hij is uitgerust met mooie, comfortabele zwarte stoelen, een houten stuurwiel en dashboard. Kortom, een zeer compleet uitgerust Citroën Lomax Lambda die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Belgisch kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

N. 84717991

Non più disponibile
Citroën - Lomax Lambda - 1954

Citroën - Lomax Lambda - 1954

Citroën Lomax Lambda | Goede staat | 1954

Highlights:

- Crèmekleurig lakwerk
- Side pipe uitlaten
- Chromen bagagerek
- Houten stuurwiel en dashboard
- 602cc 2-cilinder
- Goede staat


Wij bieden te koop aan deze mooie Citroën Lomax Lambda uit 1954. De Lomax is gebouwd op basis van de Citroën 2CV en wordt aangedreven door een 602cc 2-cilinder motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak. De Lomax Lambda is de ultieme fun-oldtimer waar u met veel plezier van kunt genieten. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher waar u veel plezier mee kunt beleven? Dan is dit de klassieker voor u!


Een Citroën Lomax is al een bijzondere verschijning, maar de klassieker die we hier te koop aanbieden heeft nog een aantal extra’s die hem een onderscheidend karakter geven. Hij is voorzien van een crèmekleurig lakwerk, side pipe uitlaten, chromen bagagerek en wielen met spaakwiel-look. Hij is uitgerust met mooie, comfortabele zwarte stoelen, een houten stuurwiel en dashboard. Kortom, een zeer compleet uitgerust Citroën Lomax Lambda die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Belgisch kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto