N. 84729411

Non più disponibile
Porsche - 911 (996) Coupe - 2003
Offerte chiuse
1 settimana fa

Porsche - 911 (996) Coupe - 2003

Porsche 911 | Straatlegaal | 9FF Stage 400 PK | Steve McQueen Tribute | 2003 Highlights: - Straatlegale auto - Motor voorzien van 9FF stage 400 kit - Steve McQueen 908 Laguna Seca Tribute - Nieuw geleverd in Duitsland - Uitgerust met Porsche geverifieerde onderdelen Wij bieden te koop aan deze prachtige, circuit geprepareerde Porsche 911 Coupe uit 2003. Zoals u ziet is deze Porsche allesbehalve standaard en beschikt dan ook over de juiste specificaties voor een circuitdag. In 2022 heeft de tweede eigenaar de Porsche voor € 40.000,- aangepakt en onder andere uitgerust met een GT3 rolkooi, Brembo remsysteem, GT2 versnellingsbak en Clubsport schroefset. De factuur van de Porsche geverifieerde onderdelen is aanwezig. Naast deze technische aanpassingen is de motor uitgerust met een 9FF Stage 400 kit die ervoor zorgt dat het vermogen van de motor wordt opgevoerd naar 400 PK. De krachtige 3.6 liter zescilinder motor in combinatie met het geringe gewicht van de auto en de handgeschakelde versnellingsbak geeft u een rijbeleving zoals u nog nooit eerder hebt ervaren. Zoals u op de foto’s kunt zien is dit alles behalve een standaard Porsche 911. De Porsche is uitgevoerd in de Steve McQueen 908 Laguna Seca Tribute. Legendarisch acteur en fervent racer Steve McQueen racete in de jaren 70 met een Porsche 908 in dezelfde kleurstelling als de 911 die we hier te koop aanbieden. Het witte lakwerk, de pin striping, nummer 48 en de racelogo’s… het totaalplaatje van deze auto klopt helemaal. Verder is de Porsche voorzien van een GT3 spoiler, carbon dak en goudkleurige OZ Ultraleggera velgen die de sportieve look afmaken. Het interieur van de Porsche heeft zwarte kuipstoelen met 5-punts gordels, een sportstuur en aangepaste versnellingspook. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Frans kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

N. 84729411

Non più disponibile
Porsche - 911 (996) Coupe - 2003

Porsche - 911 (996) Coupe - 2003

Porsche 911 | Straatlegaal | 9FF Stage 400 PK | Steve McQueen Tribute | 2003

Highlights:

- Straatlegale auto
- Motor voorzien van 9FF stage 400 kit
- Steve McQueen 908 Laguna Seca Tribute
- Nieuw geleverd in Duitsland
- Uitgerust met Porsche geverifieerde onderdelen


Wij bieden te koop aan deze prachtige, circuit geprepareerde Porsche 911 Coupe uit 2003. Zoals u ziet is deze Porsche allesbehalve standaard en beschikt dan ook over de juiste specificaties voor een circuitdag. In 2022 heeft de tweede eigenaar de Porsche voor € 40.000,- aangepakt en onder andere uitgerust met een GT3 rolkooi, Brembo remsysteem, GT2 versnellingsbak en Clubsport schroefset. De factuur van de Porsche geverifieerde onderdelen is aanwezig. Naast deze technische aanpassingen is de motor uitgerust met een 9FF Stage 400 kit die ervoor zorgt dat het vermogen van de motor wordt opgevoerd naar 400 PK. De krachtige 3.6 liter zescilinder motor in combinatie met het geringe gewicht van de auto en de handgeschakelde versnellingsbak geeft u een rijbeleving zoals u nog nooit eerder hebt ervaren.


Zoals u op de foto’s kunt zien is dit alles behalve een standaard Porsche 911. De Porsche is uitgevoerd in de Steve McQueen 908 Laguna Seca Tribute. Legendarisch acteur en fervent racer Steve McQueen racete in de jaren 70 met een Porsche 908 in dezelfde kleurstelling als de 911 die we hier te koop aanbieden. Het witte lakwerk, de pin striping, nummer 48 en de racelogo’s… het totaalplaatje van deze auto klopt helemaal. Verder is de Porsche voorzien van een GT3 spoiler, carbon dak en goudkleurige OZ Ultraleggera velgen die de sportieve look afmaken. Het interieur van de Porsche heeft zwarte kuipstoelen met 5-punts gordels, een sportstuur en aangepaste versnellingspook.

Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Frans kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto