N. 84730181

Non più disponibile
TRK - Three Wheeler - 1966
Offerte chiuse
2 settimane fa

TRK - Three Wheeler - 1966

TRK Three Wheeler | Vintage Fighter Jet Look | Gerestaureerd | 1966 Highlights: - Vintage fighter jet look - Unieke eyecatcher - Gerestaureerd - Erg zeldzaam - 400cc Yamaha scooter motor - Automatische versnellingsbak - Verstelbare schokdempers We hebben al veel bijzondere voertuigen voorbij zien komen in onze showroom, maar zoiets als deze TRK Three Wheeler hebben we nog nooit gezien. De TRK is een zogenaamde ‘Trike Kabinen Roller’ en is gebouwd in 1966. Hij wordt aangedreven door een 400cc Yamaha motor afkomstig uit een scooter met automatische versnellingsbak. Het gewicht van slechts 250 kilo in combinatie met de 400cc motor zorgt voor een geweldige rijervaring. Deze TRK is in het verleden gerestaureerd en o.a. voorzien van een nieuw chassis, carrosserie, motor, koppeling en remsysteem. Alsof deze TRK driewieler nog niet speciaal genoeg is, is hij voorzien van een heuse vintage fighter jet look. De haaienbek, het schild op de zijkant, de warning teksten… het totaalplaatje klopt helemaal. De TRK is verder voorzien van alle uitrusting die u nodig heeft om de weg op te gaan zoals verlichting, tellers, spiegels en knipperlichten. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw collectie, om evenementen en shows mee te bezoeken of om lekker mee rond te toeren? Dan is deze TRK Three Wheeler de klassieker voor u! Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Belgisch kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is Kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

N. 84730181

Non più disponibile
TRK - Three Wheeler - 1966

TRK - Three Wheeler - 1966

TRK Three Wheeler | Vintage Fighter Jet Look | Gerestaureerd | 1966

Highlights:

- Vintage fighter jet look
- Unieke eyecatcher
- Gerestaureerd
- Erg zeldzaam
- 400cc Yamaha scooter motor
- Automatische versnellingsbak
- Verstelbare schokdempers


We hebben al veel bijzondere voertuigen voorbij zien komen in onze showroom, maar zoiets als deze TRK Three Wheeler hebben we nog nooit gezien. De TRK is een zogenaamde ‘Trike Kabinen Roller’ en is gebouwd in 1966. Hij wordt aangedreven door een 400cc Yamaha motor afkomstig uit een scooter met automatische versnellingsbak. Het gewicht van slechts 250 kilo in combinatie met de 400cc motor zorgt voor een geweldige rijervaring. Deze TRK is in het verleden gerestaureerd en o.a. voorzien van een nieuw chassis, carrosserie, motor, koppeling en remsysteem.


Alsof deze TRK driewieler nog niet speciaal genoeg is, is hij voorzien van een heuse vintage fighter jet look. De haaienbek, het schild op de zijkant, de warning teksten… het totaalplaatje klopt helemaal. De TRK is verder voorzien van alle uitrusting die u nodig heeft om de weg op te gaan zoals verlichting, tellers, spiegels en knipperlichten. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw collectie, om evenementen en shows mee te bezoeken of om lekker mee rond te toeren? Dan is deze TRK Three Wheeler de klassieker voor u!


Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Belgisch kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is Kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto