N. 84732109

Non più disponibile
Porsche - 924 - 1977
Offerte chiuse
2 settimane fa

Porsche - 924 - 1977

Porsche 924 | 1977 Wij bieden te koop aan deze leuke Porsche 924 uit 1977. De Porsche is nieuw geleverd in Nederland in 1977 en wordt aangedreven door de 2.0 liter 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5 versnellingsbak. De Porsche is uitgevoerd in een zwart lakwerk dat hier en daar wat gebruikssporen heeft. Zijn getinte ruiten, wit gespoten wielen en bestickering geven de Porsche een onderscheidend karakter en een sportieve look. Het interieur van de 924 is uitgevoerd in een combinatie van leder en stof en heeft gebruikssporen. De bekleding van de bijrijdersstoel is deels gescheurd. Kortom: een leuke rijdersauto die klaar is voor zijn nieuwe eigenaar. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken (kleiweg 1 in Waalwijk). Hier is geen afspraak voor nodig.

N. 84732109

Non più disponibile
Porsche - 924 - 1977

Porsche - 924 - 1977

Porsche 924 | 1977

Wij bieden te koop aan deze leuke Porsche 924 uit 1977. De Porsche is nieuw geleverd in Nederland in 1977 en wordt aangedreven door de 2.0 liter 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5 versnellingsbak.

De Porsche is uitgevoerd in een zwart lakwerk dat hier en daar wat gebruikssporen heeft. Zijn getinte ruiten, wit gespoten wielen en bestickering geven de Porsche een onderscheidend karakter en een sportieve look. Het interieur van de 924 is uitgevoerd in een combinatie van leder en stof en heeft gebruikssporen. De bekleding van de bijrijdersstoel is deels gescheurd. Kortom: een leuke rijdersauto die klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken (kleiweg 1 in Waalwijk). Hier is geen afspraak voor nodig.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto