N. 84757863

Venduto
Fiat - Autobianchi Bianchina Panoramica - 1961
Offerta finale
€ 6.001
3 settimane fa

Fiat - Autobianchi Bianchina Panoramica - 1961

Autobianchi Bianchina Panoramica | Gerestaureerd | Zeldzaam | 1961 Highlights: - Gerestaureerd - Eerste serie, zeldzame Panoramica uitvoering - Vouwdak - Stationwagen op basis van de Fiat 500 - 499cc 2-cilinder motor Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame eerste serie Autobianchi Bianchina Panoramica uit 1961. De Autobianchi is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Deze compacte stadsauto werd gebouwd op basis van de Fiat 500 en was leverbaar als saloon, cabriolet, stationwagen en bestelwagen. Het exemplaar dat wij u hierbij te koop aanbieden werd gebouwd in het jaar 1961 en betreft een zeer zeldzame stationwagen, de Panoramica. Hij wordt aangedreven door een 499cc 2-cilinder motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze Italiaanse klassieker? Bij het zien van deze Autobianchi Bianchina Panoramica krijgt u automatisch een grote glimlach op uw gezicht. Hij is uitgevoerd in een prachtige two-tone rood met witte kleurstelling. Een kleur die helemaal past bij een Italiaanse oldtimer uit de jaren 60 en prachtig combineert met het chroomwerk. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met two-tone bekleding, een stalen dashboard en twee-spaaks stuurwiel. De Panoramica beschikt tevens over een vouwdak zodat u tijdens het toeren heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

N. 84757863

Venduto
Fiat - Autobianchi Bianchina Panoramica - 1961

Fiat - Autobianchi Bianchina Panoramica - 1961

Autobianchi Bianchina Panoramica | Gerestaureerd | Zeldzaam | 1961

Highlights:

- Gerestaureerd
- Eerste serie, zeldzame Panoramica uitvoering
- Vouwdak
- Stationwagen op basis van de Fiat 500
- 499cc 2-cilinder motor


Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame eerste serie Autobianchi Bianchina Panoramica uit 1961. De Autobianchi is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Deze compacte stadsauto werd gebouwd op basis van de Fiat 500 en was leverbaar als saloon, cabriolet, stationwagen en bestelwagen. Het exemplaar dat wij u hierbij te koop aanbieden werd gebouwd in het jaar 1961 en betreft een zeer zeldzame stationwagen, de Panoramica. Hij wordt aangedreven door een 499cc 2-cilinder motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze Italiaanse klassieker?


Bij het zien van deze Autobianchi Bianchina Panoramica krijgt u automatisch een grote glimlach op uw gezicht. Hij is uitgevoerd in een prachtige two-tone rood met witte kleurstelling. Een kleur die helemaal past bij een Italiaanse oldtimer uit de jaren 60 en prachtig combineert met het chroomwerk. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met two-tone bekleding, een stalen dashboard en twee-spaaks stuurwiel. De Panoramica beschikt tevens over een vouwdak zodat u tijdens het toeren heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto