N. 84986543

Non più disponibile
Cadillac - Series 62 Convertible - 1949
Offerte chiuse
4 settimane fa

Cadillac - Series 62 Convertible - 1949

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Een zeer mooie en keurig onderhouden Cadillac Series 62 Convertible uit 1949. Voorzien van een elektrische soft-top en elektrische ramen. Bouwjaar: 1949. Keuring of apk : Geen geldige APK (geen keuringsplicht in Nederland). Papieren: Amerikaanse titel, alle invoerrecht zijn voldaan. Transmissie: Automaat. Motor: 5.424cc, 8-cilinder, 209 pk. Brandstof: Benzine. Kleur: Apollo Yellow Kilometerstand: 8.897 Miles (afgelezen)! Staat van onderhoud: De motor loopt goed, de versnellingsbak schakelt goed en de remmen werken goed. De auto rijd zoals het hoort. Auto is netjes onderhouden en verkeert voor zijn leeftijd in een goede staat. Staat van lakwerk : Lakwerk is in een zeer goede staat en is voor zijn leeftijd zeer netjes. Het lakwerk is ooit nieuw aangebracht. Heeft normale gebruikssporen. Staat van interieur: Het interieur is in nette staat en uitgevoerd in het rood Leder. Het stuurwiel is in zeer goede staat en is origineel. Het interieur is voor zijn leeftijd in nette staat, heeft normale gebruikssporen. Opties: Chroomwerk is in zeer mooie staat, Zoeklicht, Originele radio (functioneert), Elektrische soft-top, Elektrische ramen voor + achter, Rood interieur, Beige tonneau cover + soft-top. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! De foto's maken deel uit van de omschrijving, bekijk deze dus goed! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht. Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren! #HVLcampaign.

N. 84986543

Non più disponibile
Cadillac - Series 62 Convertible - 1949

Cadillac - Series 62 Convertible - 1949

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Een zeer mooie en keurig onderhouden Cadillac Series 62 Convertible uit 1949. Voorzien van een elektrische soft-top en elektrische ramen.

Bouwjaar: 1949.
Keuring of apk : Geen geldige APK (geen keuringsplicht in Nederland).
Papieren: Amerikaanse titel, alle invoerrecht zijn voldaan.
Transmissie: Automaat.
Motor: 5.424cc, 8-cilinder, 209 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Apollo Yellow
Kilometerstand: 8.897 Miles (afgelezen)!

Staat van onderhoud: De motor loopt goed, de versnellingsbak schakelt goed en de remmen werken goed. De auto rijd zoals het hoort. Auto is netjes onderhouden en verkeert voor zijn leeftijd in een goede staat.

Staat van lakwerk : Lakwerk is in een zeer goede staat en is voor zijn leeftijd zeer netjes. Het lakwerk is ooit nieuw aangebracht. Heeft normale gebruikssporen.

Staat van interieur: Het interieur is in nette staat en uitgevoerd in het rood Leder. Het stuurwiel is in zeer goede staat en is origineel. Het interieur is voor zijn leeftijd in nette staat, heeft normale gebruikssporen.

Opties: Chroomwerk is in zeer mooie staat, Zoeklicht, Originele radio (functioneert), Elektrische soft-top, Elektrische ramen voor + achter, Rood interieur, Beige tonneau cover + soft-top.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! De foto's maken deel uit van de omschrijving, bekijk deze dus goed! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren!

#HVLcampaign.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto