N. 85147541

Non più disponibile
Donkervoort - S8A 2.0 Turbo - 1987
Offerte chiuse
3 settimane fa

Donkervoort - S8A 2.0 Turbo - 1987

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Een nette Donkervoort S8A 2.0 Turbo. Origineel geleverd als een Donkervoort S8A, deze is later door Donkervoort omgebouwd naar een S8AT, voorzien van een Turbo. Bouwjaar: 1987. Keuring of apk : Geen APK keuring in Nederland. Papieren: Nederlands geëxporteerd kenteken. Transmissie: Handgeschakeld. Motor: 1.993cc, 4-cilinder, 160 pk. Brandstof: Benzine. Kleur: Blauw. Kilometerstand: 108.145 km, afgelezen. Staat van onderhoud: De auto is netjes onderhouden en verkeert technisch in een goede staat. Rijd, schakelt en remt naar behoren. Betreft een oudere auto met oudere techniek. Staat van lakwerk: Lakwerk is in een nette conditie. Is een oudere lak welke normale gebruikssporen vertoont. Staat van interieur: Het interieur is in een goede staat. Voorzien van blauw lederen bekleding. De auto heeft op dit moment geen gordels (is in Nederland niet verplicht). In de kofferruimte liggen gordels. Tevens is de auto voorzien van zijn originele soft-top dak met frame. De historie: Deze Donkervoort is in 1987 nieuw geleverd in Duitsland. De auto is in 1995 naar Nederland gekomen en staat aan het begin van onze Donkervoort passie, dit is de 2e Donkervoort die Johan Albers (Albers Sportscars BV) heeft gehad! De auto is altijd keurig onderhouden en bevind zich in een nette staat! De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht. #CollectableCars

N. 85147541

Non più disponibile
Donkervoort - S8A 2.0 Turbo - 1987

Donkervoort - S8A 2.0 Turbo - 1987

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Een nette Donkervoort S8A 2.0 Turbo. Origineel geleverd als een Donkervoort S8A, deze is later door Donkervoort omgebouwd naar een S8AT, voorzien van een Turbo.

Bouwjaar: 1987.
Keuring of apk : Geen APK keuring in Nederland.
Papieren: Nederlands geëxporteerd kenteken.
Transmissie: Handgeschakeld.
Motor: 1.993cc, 4-cilinder, 160 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Blauw.
Kilometerstand: 108.145 km, afgelezen.

Staat van onderhoud: De auto is netjes onderhouden en verkeert technisch in een goede staat. Rijd, schakelt en remt naar behoren. Betreft een oudere auto met oudere techniek.

Staat van lakwerk: Lakwerk is in een nette conditie. Is een oudere lak welke normale gebruikssporen vertoont.

Staat van interieur: Het interieur is in een goede staat. Voorzien van blauw lederen bekleding. De auto heeft op dit moment geen gordels (is in Nederland niet verplicht). In de kofferruimte liggen gordels. Tevens is de auto voorzien van zijn originele soft-top dak met frame.

De historie:
Deze Donkervoort is in 1987 nieuw geleverd in Duitsland. De auto is in 1995 naar Nederland gekomen en staat aan het begin van onze Donkervoort passie, dit is de 2e Donkervoort die Johan Albers (Albers Sportscars BV) heeft gehad! De auto is altijd keurig onderhouden en bevind zich in een nette staat!

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

#CollectableCars

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto