N. 85158233

Venduto
Triumph - TR-6 2.5L Cabriolet - NO RESERVE - 1974
Offerta finale
€ 9.501
3 settimane fa

Triumph - TR-6 2.5L Cabriolet - NO RESERVE - 1974

De Triumph TR6 staat onbetwistbaar bekend als een van de meest kenmerkende klassieke Britse roadsters. Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1969 als opvolger van de populaire TR5, behield de TR6 de charme en prestaties waar de Triumph-roadsters om bekend stonden. Met zijn gedurfde uitstraling, een robuust chassis en de karakteristieke donker grommende zescilinder lijnmotor, veroverde de TR6 de harten van autoliefhebbers wereldwijd. De TR6 was destijds een van de meest gevierde sportwagens en genoot immense populariteit. Dit was te danken aan een combinatie van factoren, waaronder het lage gewicht, de krachtige zescilinder motor en de nauwkeurige rijkwaliteiten. Als tweezits sportauto bood de TR6 een opwindende rijervaring die nog steeds bewonderd wordt door liefhebbers van klassieke auto's. Terug naar het heden, de aangeboden Triumph TR6 verkeert in een algeheel nette en authentieke staat. Zowel het interieur, de motor als de transmissie zijn origineel, waardoor de essentie van deze tijdloze sportwagen behouden blijft. Deze Triumph is uitgerust met zijn originele velgen en behoudt het karakteristieke skai lederen interieur. Het interieur, met origineel Triumph leer, bevindt zich in een nette staat die passend is bij de leeftijd van de auto. De softtop, verkeert nog steeds in nette staat maar de stiksels van het achterruitje hebben losgelaten, dit zal gerepareerd moeten worden. Enkele gebruikssporen in de lak (zie foto's), wat resulteert in een algemene conditieclassificatie van 3. Aarzel niet langer en grijp deze kans om de trotse eigenaar te worden van deze tijdloze, karaktervolle Triumph cabriolet. Waan jezelf in de nostalgische charme van de Triumph TR6 en geniet van een stuk autogeschiedenis elke keer dat je achter het stuur kruipt. Technische informatie: Merk: Triumph Type: TR-6 2.5L Cabriolet Productiejaar: 1974 Kleur: Red Motor en vermogen: 2,5L (2498CC) Inline 6, 105 HP (Matching numbers) Brandstof: Benzine Transmissie: Hangeschakelde transmissie Afgelezen stand: CF14690U miles Aantal sleutels: 1 Marge: Ja (reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan) Registratie: USA title en Europese invoerdocumenten VIN: CC58848 OPTIES: - Verchroomde uitlaattip(s) - Verchroomde voorbumper - Verchroomde achterbumper - Neerklapbare softtop - Volledig reservewiel - Lederen bekleding - Lederen zittingen - Lederen stuurwiel - Metallic lak - Power brakes - Radio - Toerenteller - Trip odometer Deze auto wordt aangeboden met een Amerikaanse title, dit betekent dat de auto momenteel niet gekeurd is en niet klaar is voor de openbare weg. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester. #LuxuryJune

N. 85158233

Venduto
Triumph - TR-6 2.5L Cabriolet - NO RESERVE - 1974

Triumph - TR-6 2.5L Cabriolet - NO RESERVE - 1974

De Triumph TR6 staat onbetwistbaar bekend als een van de meest kenmerkende klassieke Britse roadsters. Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1969 als opvolger van de populaire TR5, behield de TR6 de charme en prestaties waar de Triumph-roadsters om bekend stonden. Met zijn gedurfde uitstraling, een robuust chassis en de karakteristieke donker grommende zescilinder lijnmotor, veroverde de TR6 de harten van autoliefhebbers wereldwijd.

De TR6 was destijds een van de meest gevierde sportwagens en genoot immense populariteit. Dit was te danken aan een combinatie van factoren, waaronder het lage gewicht, de krachtige zescilinder motor en de nauwkeurige rijkwaliteiten. Als tweezits sportauto bood de TR6 een opwindende rijervaring die nog steeds bewonderd wordt door liefhebbers van klassieke auto's.

Terug naar het heden, de aangeboden Triumph TR6 verkeert in een algeheel nette en authentieke staat. Zowel het interieur, de motor als de transmissie zijn origineel, waardoor de essentie van deze tijdloze sportwagen behouden blijft. Deze Triumph is uitgerust met zijn originele velgen en behoudt het karakteristieke skai lederen interieur.

Het interieur, met origineel Triumph leer, bevindt zich in een nette staat die passend is bij de leeftijd van de auto. De softtop, verkeert nog steeds in nette staat maar de stiksels van het achterruitje hebben losgelaten, dit zal gerepareerd moeten worden. Enkele gebruikssporen in de lak (zie foto's), wat resulteert in een algemene conditieclassificatie van 3.

Aarzel niet langer en grijp deze kans om de trotse eigenaar te worden van deze tijdloze, karaktervolle Triumph cabriolet. Waan jezelf in de nostalgische charme van de Triumph TR6 en geniet van een stuk autogeschiedenis elke keer dat je achter het stuur kruipt.

Technische informatie:

Merk: Triumph
Type: TR-6 2.5L Cabriolet
Productiejaar: 1974
Kleur: Red
Motor en vermogen: 2,5L (2498CC) Inline 6, 105 HP (Matching numbers)
Brandstof: Benzine
Transmissie: Hangeschakelde transmissie
Afgelezen stand: CF14690U miles
Aantal sleutels: 1
Marge: Ja (reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan)
Registratie: USA title en Europese invoerdocumenten
VIN: CC58848

OPTIES:
- Verchroomde uitlaattip(s)
- Verchroomde voorbumper
- Verchroomde achterbumper
- Neerklapbare softtop
- Volledig reservewiel
- Lederen bekleding
- Lederen zittingen
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Power brakes
- Radio
- Toerenteller
- Trip odometer

Deze auto wordt aangeboden met een Amerikaanse title, dit betekent dat de auto momenteel niet gekeurd is en niet klaar is voor de openbare weg.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

#LuxuryJune

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto