N. 85165447

Non più disponibile
Porsche - 944 3.0 S2 Cabrio - 1990
Offerte chiuse
1 settimana fa

Porsche - 944 3.0 S2 Cabrio - 1990

Wat een waanzinnige rijdersauto! Als je nog nooit in een 944 3.0 S2 hebt gereden dan wordt je verrast door het soepele rijgedrag! De fantastische 3.000cc 4 cilinder (grote cilinderhoud zo zien we het graag) brengt de inmiddels 34 jarige cabrio binnen de 7,5 seconde naar de 100 km/h en de handgeschakelde 5 bak laat zich met alle gemak bedienen. Deze auto is afkomstig van een groot autoliefhebber (en verzamelaar) en dit is terug te zien aan de onderhoudsgeschiedenis en de staat van deze auto. De auto is enkele jaren geleden volledig overgespoten in haar originele rode kleur en is technisch in topstaat gehouden. Vorig jaar is de distributie volledig vervangen en is een reparatie aan het originele airco systeem gedaan die dan ook naar behoren functioneert. Het originele lederen interieur verkeert in een erg nette staat en alle elektrische functies werken naar behoren. En dat zijn er nogal wat: elektrische ramen, elektrische spiegels, elektrische stoelverstelling, elektrisch bedienbare kap, cruise control, airconditioning en wat te denken van een origineel Porsche PCCM navigatiesysteem! (nw waarde € 1.475,-)! Auto wordt geleverd inclusief nagenoeg nieuw lederen Porsche sportstuur en voor de puristen is ook het originele stuurwiel nog bij de auto aanwezig. Auto komt met dikke ordner met documentatie, onderhoudspapieren en twee setje sleutels. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

N. 85165447

Non più disponibile
Porsche - 944 3.0 S2 Cabrio - 1990

Porsche - 944 3.0 S2 Cabrio - 1990

Wat een waanzinnige rijdersauto! Als je nog nooit in een 944 3.0 S2 hebt gereden dan wordt je verrast door het soepele rijgedrag! De fantastische 3.000cc 4 cilinder (grote cilinderhoud zo zien we het graag) brengt de inmiddels 34 jarige cabrio binnen de 7,5 seconde naar de 100 km/h en de handgeschakelde 5 bak laat zich met alle gemak bedienen.

Deze auto is afkomstig van een groot autoliefhebber (en verzamelaar) en dit is terug te zien aan de onderhoudsgeschiedenis en de staat van deze auto. De auto is enkele jaren geleden volledig overgespoten in haar originele rode kleur en is technisch in topstaat gehouden. Vorig jaar is de distributie volledig vervangen en is een reparatie aan het originele airco systeem gedaan die dan ook naar behoren functioneert.

Het originele lederen interieur verkeert in een erg nette staat en alle elektrische functies werken naar behoren. En dat zijn er nogal wat: elektrische ramen, elektrische spiegels, elektrische stoelverstelling, elektrisch bedienbare kap, cruise control, airconditioning en wat te denken van een origineel Porsche PCCM navigatiesysteem! (nw waarde € 1.475,-)! Auto wordt geleverd inclusief nagenoeg nieuw lederen Porsche sportstuur en voor de puristen is ook het originele stuurwiel nog bij de auto aanwezig.

Auto komt met dikke ordner met documentatie, onderhoudspapieren en twee setje sleutels. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto