N. 85193219

Non più disponibile
Porsche - 911 - 930 TURBO COUPE - 1985
Offerte chiuse
2 settimane fa

Porsche - 911 - 930 TURBO COUPE - 1985

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Porsche 911 - 930 Turbo Coupé De Porsche 911 - 930 Turbo, gelanceerd in 1975, combineert iconisch ontwerp met indrukwekkende prestaties. Met zijn krachtige turbocharged motor, brede achterspoiler en opvallende wielkasten, werd hij een legende in de autowereld. Deze sportwagen biedt een onvergetelijke rijervaring en blijft een begeerd verzamelobject onder autoliefhebbers. Motor: Start direct, en draait en rijdt perfect. Carrosserie: Voorzijde van de wagen heeft wat aandacht nodig. De Motorkap bevat lichte kraakjes in de lak. Voor de rest is de wagen volledig vrij van deuken. De wagen is reeds voorzien van een volledige polierbeurt en een keramische coating. Onderhoudshistorie: De wagen is in bezit van een volledige handleiding, en een dagboek van wat de laatste 10 jaar gebeurd is aan de wagen. De wagen wordt afgeleverd met een onderhoudsbeurt voor aflevering. De uitlaat van de wagen werd in het verleden aangepast, voor een optisch betere look en een beter geluid. De uitlaat is perfect keurbaar. Voor de rest staat de wagen volledig origineel. De wagen is vrij van mechanische en motorische defecten. Deze wagen is uitgerust in het unieke Mosgrün metallic. Dit is heel uniek voor een Porsche 911 - 930 Turbo. Deze Porsche betreft een echt collectorsitem. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. #HVLcampaign

N. 85193219

Non più disponibile
Porsche - 911 - 930 TURBO COUPE - 1985

Porsche - 911 - 930 TURBO COUPE - 1985

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Porsche 911 - 930 Turbo Coupé


De Porsche 911 - 930 Turbo, gelanceerd in 1975, combineert iconisch ontwerp met indrukwekkende prestaties. Met zijn krachtige turbocharged motor, brede achterspoiler en opvallende wielkasten, werd hij een legende in de autowereld. Deze sportwagen biedt een onvergetelijke rijervaring en blijft een begeerd verzamelobject onder autoliefhebbers.


Motor: Start direct, en draait en rijdt perfect.

Carrosserie: Voorzijde van de wagen heeft wat aandacht nodig. De Motorkap bevat lichte kraakjes in de lak. Voor de rest is de wagen volledig vrij van deuken. De wagen is reeds voorzien van een volledige polierbeurt en een keramische coating.

Onderhoudshistorie: De wagen is in bezit van een volledige handleiding, en een dagboek van wat de laatste 10 jaar gebeurd is aan de wagen. De wagen wordt afgeleverd met een onderhoudsbeurt voor aflevering.

De uitlaat van de wagen werd in het verleden aangepast, voor een optisch betere look en een beter geluid. De uitlaat is perfect keurbaar. Voor de rest staat de wagen volledig origineel.

De wagen is vrij van mechanische en motorische defecten.


Deze wagen is uitgerust in het unieke Mosgrün metallic. Dit is heel uniek voor een Porsche 911 - 930 Turbo.
Deze Porsche betreft een echt collectorsitem.Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

#HVLcampaign

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto