N. 85203345

Non più disponibile
Porsche - 911 - 996 CARRERA 4S - 2002
Offerte chiuse
2 settimane fa

Porsche - 911 - 996 CARRERA 4S - 2002

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Porsche 911 - 996 Carrera 4S De Porsche 996 van 2002 belichaamt pure passie voor autorijden. Met zijn tijdloze design, ultieme prestaties en ongeëvenaarde handling biedt deze sportwagen een opwindende rit. Het brullende geluid van de zescilinder boxermotor en de iconische koplampen maken elke rit een onvergetelijke ervaring. Een legendarisch stukje Porsche-geschiedenis. Motor: De motor is in perfecte staat. De wagen is in het bezit van een volledige onderhoudshistorie die up-to-date is. #HVLcampaign Carrosserie: De lak van de wagen is in uitstekende staat. De wagen heeft vorig jaar een een 3-staps polierbeurt en een keramische coating gekregen. De wagen is 100% ongevalvrij. De wagen wordt geleverd met volledige onderhoudshistorie, en een Car-Pass die de kilometers verifiëren. De wagen staat volledig origineel en heeft geen andere modificaties ondergaan. De wagen is vrij van elektrische storingen of olielekkages. De wagen werd oorspronkelijk geleverd in Duitsland, en is sinds 2006 in België. De wagen is te bezichtigen in op te halen in Izegem, BE. OPTIELIJST: 139 Stoelverwarming, linker stoel 271 Buitenspiegel voor bestuurderszijde -asferisch-, elektrisch verstel- en verwarmbaar 273 Buitenspiegels, elektrisch verstel- en verwarmbaar 274 Make-up-spiegels verlicht 288 Koplampreinigingssysteem 339 Vierwielaandrijving 340 Stoelverwarming, rechter stoel 436 3-spaaks airbagstuurwiel 437 Comfortstoel links, elektrisch verstelbaar 438 Comfortstoel rechts, elektrisch verstelbaar 441 radiovoorbereiding 465 Mistachterlicht links 476 Porsche Stability Management (PSM) 480 6 versn. handversnellingsbak 534 Anti-diefstalinstallatie 562 Airbag bestuurders- en passagierszijde 563 Zij-airbag 573 Airconditioning 601 Litronic-koplamp 657 Stuurbekrachtiging 659 boordcomputer 662 Info- / navigatiesysteem MJ 02- soundpakket Bose analoog 685 Gedeelde achterbank 692 CD-wisselaar "Porsche" XLF Sportuitlaatsysteem XSC Porsche wapen in reliëf in hoofdsteun Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

N. 85203345

Non più disponibile
Porsche - 911 - 996 CARRERA 4S - 2002

Porsche - 911 - 996 CARRERA 4S - 2002

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Porsche 911 - 996 Carrera 4S

De Porsche 996 van 2002 belichaamt pure passie voor autorijden. Met zijn tijdloze design, ultieme prestaties en ongeëvenaarde handling biedt deze sportwagen een opwindende rit. Het brullende geluid van de zescilinder boxermotor en de iconische koplampen maken elke rit een onvergetelijke ervaring. Een legendarisch stukje Porsche-geschiedenis.

Motor: De motor is in perfecte staat. De wagen is in het bezit van een volledige onderhoudshistorie die up-to-date is.

#HVLcampaign

Carrosserie: De lak van de wagen is in uitstekende staat. De wagen heeft vorig jaar een een 3-staps polierbeurt en een keramische coating gekregen.

De wagen is 100% ongevalvrij. De wagen wordt geleverd met volledige onderhoudshistorie, en een Car-Pass die de kilometers verifiëren.

De wagen staat volledig origineel en heeft geen andere modificaties ondergaan.

De wagen is vrij van elektrische storingen of olielekkages.

De wagen werd oorspronkelijk geleverd in Duitsland, en is sinds 2006 in België.


De wagen is te bezichtigen in op te halen in Izegem, BE.


OPTIELIJST:

139 Stoelverwarming, linker stoel
271 Buitenspiegel voor bestuurderszijde -asferisch-, elektrisch verstel- en verwarmbaar
273 Buitenspiegels, elektrisch verstel- en verwarmbaar
274 Make-up-spiegels verlicht
288 Koplampreinigingssysteem
339 Vierwielaandrijving
340 Stoelverwarming, rechter stoel
436 3-spaaks airbagstuurwiel
437 Comfortstoel links, elektrisch verstelbaar
438 Comfortstoel rechts, elektrisch verstelbaar
441 radiovoorbereiding
465 Mistachterlicht links
476 Porsche Stability Management (PSM)
480 6 versn. handversnellingsbak
534 Anti-diefstalinstallatie
562 Airbag bestuurders- en passagierszijde
563 Zij-airbag
573 Airconditioning
601 Litronic-koplamp
657 Stuurbekrachtiging
659 boordcomputer
662 Info- / navigatiesysteem
MJ 02- soundpakket Bose analoog
685 Gedeelde achterbank
692 CD-wisselaar "Porsche"
XLF Sportuitlaatsysteem
XSC Porsche wapen in reliëf in hoofdsteun


Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto