Accounts en instellingen
Mijn account is gehackt. Wat moet ik nu doen?

Het eerste wat u moet doen wanneer u vermoedt dat uw account is gehackt, is uw Catawiki wachtwoord wijzigen. Gebruik deze tijd ook om er zeker van te zijn dat u uw wachtwoord wijzigt op andere plekken waar u mogelijk dezelfde inloggegevens heeft gebruikt. Dit helpt om te voorkomen dat er verdere, ongewenste acties worden ondernomen in uw naam.

Het is belangrijk om nooit uw inloggegevens met iemand anders te delen daar dit het risico verhoogt dat uw inloggegevens in verkeerde handen terecht komen. U bent verantwoordelijk voor het beheer van dit aspect van uw accountbeveiliging. Geef het onmiddellijk aan Catawiki door als u vermoedt dat uw inloggegevens in verkeerde handen zijn gevallen.

Neem direct contact op met de politie indien er fraude is gepleegd en stuur ons binnen 7 werkdagen het officiële politierapport. Totdat een dergelijk politierapport is verstrekt, blijven alle biedingen en daaruit voortvloeiende aankopen geldig en wordt u verzocht deze volledig te betalen.