Kontoer og innstillinger
Min konto er blitt hacket. Hva gjør jeg nå?

Det er viktig å aldri dele innloggingsinformasjonen din med noen andre. Du er ansvarlig for å administrere kontoen din. Hvis du mistenker at innloggingsinformasjonen din har kommet i feil hender, må du umiddelbart informere Catawiki. Du må også ta effektive tiltak for å beskytte kontoen din selv, for eksempel å endre passordet ditt.

Hvis det er begått bedrageri, må du rapportere det til politiet og sende oss en kopi av den offisielle politirapport innen 7 virkedager. Inntil da vil kvitteringen forbli gyldig.