Vilkår og retningslinjer
Oversikt over informasjonskapsler

For spørsmål angående disse retningslinjene for informasjonskapsler og bruk av informasjonskapsler på vår elektroniske markedsplass, kan du alltid kontakte oss ved å sende en e-post til privacy@catawiki.com.

Oversikt over informasjonskapsler

FUNKSJONELLE COOKIES / INFORMASJONSKAPSLER

Disse informasjonskapslene sikrer at nettstedet fungerer riktig og på den måten du forventer at det skal fungere.

Name

Varighet

Formål

_catawiki_session_id1
authorization_token; user_name; logged_in
auction_view_mode
device_type; _catawiki_view; show_closed_lots_auction_id

økt
10 år

1 år
økt

Disse informasjonskapslene brukes, bl.a. for å sjekke om du er innlogget, for å huske kontoinnstillingene dine (f.eks. språk), og for å gjenkjenne størrelsen på skjermen (f.eks. mobil, Internett).

disable_cookiebar dont_show_cookie_bar_again

10 år
1 år

Disse informasjonskapslene hjelper deg med å vise og deaktivere vårt informasjonskapselsfane og sikre at vår fane ikke dukker opp under hvert besøk.

_dc_gtm_UA-*

økt

Denne informasjonskapselen er knyttet til Google Tag Manager, som vi bruker til å laste inn skript på nettsidene våre.

x-s-csrf-token; csrf_token

10 år

Disse informasjonskapslene hjelper oss å beskytte deg ved å bekrefte at all aktivitet på din konto kommer fra deg.

INFORMASJONSKAPSLER FOR ANALYSE OG FORSKNING
Disse informasjonskapslene hjelper oss med å få innsikt i bruken av markedsplassen vår og hvordan vi kan fortsette å forbedre den.

Navn

Varighet

Formål

cw_ab
ab_first_visit

20 år
økt

Vi bruker disse informasjonskapslene for å optimalisere (funksjoner av) vår elektroniske markedsplass

_ga
_gid
__gat
_gac_UA-52891611-1
AMP_TOKEN

2 år
24 timer
1 minutt
90 dager
30 sekunder til 1 år

Dette er Google Analytics 360-informasjonskapsler og er plassert av oss for å forbedre vår elektroniske markedsplass (for eksempel oppsett og funksjoner) ved å spore og måle hvor mange brukere som besøker vår elektroniske markedsplass og hvordan de oppfører seg på markedet.

sp

SP-sett

1 år

9 måneder

Snowplow informasjonskapsler samler inn produktrelatert brukeranalyse for å forbedre vår elektroniske markedsplass.

_hjClosedSurveyInvites; _hjIncludedInSample; _hjDonePolls; _hjMinimizedPolls; _hjDoneTestersWidgets; _hjMinimizedTestersWidgets; _hjDoneSurveys

1 år

Vi bruker Hotjar informasjonskapsler for å sikre at designen vår er brukervennlig og fungerer bra, og for å forbedre brukeropplevelsen der vi kan.

ab_id

ab_ext*

3 måneder

Disse informasjonskapslene gjør det mulig å spore resultatet av et eksperiment.

NREUM; NRAGENT; JSESSIONID

økt

Vi bruker disse New Relic informasjonskapslene til å spore nettsteds-resultater og brukerøkter på nettstedet vårt.

usbls

økt

Usabilla informasjonskapsler hjelper oss med å gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig og effektivt. De sikrer også at du ikke mottar samme tilbakemelding-forespørsel mer enn én gang.

MARKEDSFØRINGSINFORMASJONSKAPSLER

markedsføringsinformasjonskapsler sikrer at vi kan vise deg relevante auksjoner på markedsplassen vår og skreddersydde annonser på tredjeparters nettsteder.

Navn

Varighet

Formål

__atuvc;__atuvs; loc; uvc

unknown

AddThis tilbyr sosiale plugins som lar deg dele innhold fra vår markedsplass. AddThis tilbyr også funksjonalitet for målrettede markedsføringsformål på sosiale medier.

Cw_recently_viewed_categories; cw_recently_viewed_lots

3 måneder

Disse informasjonskapslene viser deg anbefalinger for objekter eller auksjonanbefalinger basert på din nettlesers atferd.

twitter_visitor_type; criteo_visitor_type

økt

Disse informasjonskapslene sikrer at du ikke ser de samme annonsene om og om igjen, og at annonsene du ser, er skreddersydd for interessene dine.

cwmu

1 år

Disse informasjonskapslene sikrer at du ikke ser de samme annonsene om og om igjen, og at annonsene du ser, er skreddersydd for interessene dine.

acdc
eid evt sess UDC UIC ZDI
tk
uei
Uid

2 år
6 måneder
økt
14 dager
1 år

Disse kriteria-informasjonskapslene sikrer at du ikke ser de samme annonsene om og om igjen, og at annonsene du ser, er skreddersydd for interessene dine.

DSID
IDE; id
cto_lwid

7 dager
2 år

1 år

Informasjonskapslene med dobbelklikk sikrer at du ikke ser de samme annonsene om og om igjen, og at annonsene du ser, er skreddersydd for interessene dine.

locale; c_user; datr; pl; s; sb; xs
csm; fr; lu

15 måneder

1 år

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å vise skreddersydde annonser til Facebook-besøkende.

_pinterest.cm

1 år

Denne informasjonskapselen hjelper deg med å tilpasse opplevelsen din på Pinterest.

SID; HSID; LOGIN_INFO; PREF; SAPISID; SID; SSID
GEUP; VISOTOR_INFO1_LIVE
YSC

2 år

1 år

økt

Disse informasjonskapslene hjelper oss med å samle inn data om bruken av videoene våre som er lagt ut på YouTube.

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN FOR TREDJEPARTER

Vi har ingen kontroll over tredjeparts informasjonskapsler. Tredjeparts informasjonskapsler overholder retningslinjene for personvern og informasjonskapsler for den aktuelle tredjeparten. Du finner en link til disse retningslinjene nedenfor. Vi anbefaler deg å sjekke disse retningslinjene regelmessig, siden det er sannsynlig at de vil bli gjenstand for regelmessige oppdateringer. Hvis du uavhengig vil kontrollere innstillingene for informasjonskapsler for ulike tredjeparter, kan du gjøre dette på nettsiden til den aktuelle tredjeparten: