Oftest stillede spørgsmål
Hvordan kontakter jeg sælger?

Når du har vundet og betalt for et nummer i vores auktioner, kan du kontakte sælgeren direkte via din Catawiki-konto. Vi råder dig til at kontakte sælgeren direkte for at finde ud at leveringsstatus for din ordre, eller hvis du har brug for flere oplysninger om forsendelsen.

For at gøre det skal du gå til > Mine vundne numre og finde ordren for det salg. Du kan derefter klikke på ‘Kontakt sælger’ for at sende en besked til sælgeren.

Generelt råder vi dig til at kontakte sælgeren på deres modersmål. Hvis dette ikke er muligt, anbefaler vi, at du kommunikerer på engelsk eller bruger en onlineoversætter til at hjælpe dig.