Oftest stillede spørgsmål
Hvordan kan jeg få en Multibanco-reference til at foretage min betaling?

En Multibanco-betalingsreference genereres automatisk, så snart du vælger betalingsformen til at betale den genstand, du har vundet. Gå til Ordrer, og vælg Multibanco som betalingsmetode. Følg derefter vejledningen.

Når metoden er blevet accepteret, modtager du en automatisk e-mail med betalingsreferencenummeret. Husk, at dette referencenummer udløber inden for en periode på 7 dage. Hvis nummeret udløber, før du bruger det, skal du vælge Multibanco som betalingsmulighed igen og starte processen forfra.

I tilfælde af, at du bruger et udløbet betalingsreferencenummer, trækkes pengene fra din kontosaldo og bliver til sidst afvist. Denne betaling refunderes automatisk til din bankkonto efter en kort periode.

Betalinger, der er udstedt med Multibanco, kan tage mellem 3 og 5 hverdage at blive identificeret af Catawiki, og vi sender en e-mail, der bekræfter, at betalingen er modtaget, når den er bekræftet.

Jeg skal have refunderet min Multibanco-betaling

Hvis betalingen for partiet blev foretaget gennem Multibanco, vil du modtage en e-mail fra vores betalingspartner Stripe, der beder dig om at bekræfte din bankkonto. Dette er udelukkende af sikkerhedsmæssige årsager, så de kan sikre, at betalingen udstedes korrekt.

Så snart du har fulgt vejledningen i e-mailen fra Stripe, vil din refusion blive sendt. Hvis betalingen blev foretaget med kreditkort, vil det betalte beløb blive krediteret det anvendte kreditkort.