Noch kein Catawiki-Konto?
Erstellen Sie einfach ein kostenloses Konto und entdecken Sie jede Woche 75.000 besondere Objekte in unseren Auktionen.
oderEinloggen

Nr. 80130701

Nicht mehr verfügbar
Citroën - Traction Avant 11BL - 1937
Auktion beendet
Vor 3 Tagen

Citroën - Traction Avant 11BL - 1937

Een zeer nette, gerestaureerde Citroën Traction Avant 11BL uit 1937. De auto beschikt over veel historie en de motor is in 2018 volledig gereviseerd, facturen hiervan zijn aanwezig. Bouwjaar: 1937. Keuring of apk : Geen APK keuringsplicht in Nederland. Papieren: Nederlands kenteken, Klassiek. Transmissie: Handgeschakeld. Motor: 1.911cc, 4-cilinder, 46 pk. Brandstof: Benzine. Kleur: Groen/Zwart. Kilometerstand: 68.599 km (Afgelezen). Staat van onderhoud: Auto is zeer goed onderhouden, Technisch is de auto in een goede staat! De auto is altijd netjes onderhouden en rijdt zoals het hoort, remt, schakelt en stuurt goed. Veel facturen van het onderhoud zijn aanwezig, evenals het werkplaatshandboek en het originele instructieboekje uit 1937, uniek. Staat van lakwerk : Het lakwerk is in een goede conditie, is tijdens de restauratie nieuw aangebracht. Het lakwerk is nu enkele jaren oud en ziet er voor zijn leeftijd keurig uit, heeft weinig tot geen gebruikssporen. Staat van interieur: Het interieur is in goede conditie, volledig origineel. Uitgevoerd in het grijs stof. Het interieur is goed onderhouden en verkeert voor zijn leeftijd in een goede staat. Ook het interieur is volledig aangepakt tijdens de restauratie, zo zijn veel originele onderdelen gereinigd en gereviseerd wat zorgt voor een zeer mooie uitstraling. Kortom een mooie, goed onderhouden en goed rijdende Citroën Traction Avant 11BL uit 1937 die is toegelaten in Nederland. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht

Nr. 80130701

Nicht mehr verfügbar
Citroën - Traction Avant 11BL - 1937

Citroën - Traction Avant 11BL - 1937

Een zeer nette, gerestaureerde Citroën Traction Avant 11BL uit 1937. De auto beschikt over veel historie en de motor is in 2018 volledig gereviseerd, facturen hiervan zijn aanwezig.

Bouwjaar: 1937.
Keuring of apk : Geen APK keuringsplicht in Nederland.
Papieren: Nederlands kenteken, Klassiek.
Transmissie: Handgeschakeld.
Motor: 1.911cc, 4-cilinder, 46 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Groen/Zwart.
Kilometerstand: 68.599 km (Afgelezen).

Staat van onderhoud:
Auto is zeer goed onderhouden, Technisch is de auto in een goede staat! De auto is altijd netjes onderhouden en rijdt zoals het hoort, remt, schakelt en stuurt goed. Veel facturen van het onderhoud zijn aanwezig, evenals het werkplaatshandboek en het originele instructieboekje uit 1937, uniek.

Staat van lakwerk :
Het lakwerk is in een goede conditie, is tijdens de restauratie nieuw aangebracht. Het lakwerk is nu enkele jaren oud en ziet er voor zijn leeftijd keurig uit, heeft weinig tot geen gebruikssporen.

Staat van interieur:
Het interieur is in goede conditie, volledig origineel. Uitgevoerd in het grijs stof. Het interieur is goed onderhouden en verkeert voor zijn leeftijd in een goede staat. Ook het interieur is volledig aangepakt tijdens de restauratie, zo zijn veel originele onderdelen gereinigd en gereviseerd wat zorgt voor een zeer mooie uitstraling.

Kortom een mooie, goed onderhouden en goed rijdende Citroën Traction Avant 11BL uit 1937 die is toegelaten in Nederland.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht

Der Verkäufer stellt sich vor

Albers Sportscars & Classics ist ein echtes Familienunternehmen seit 1959! Oldtimer sind unsere Leidenschaft. www. Alberssportscars.com
Übersetzt mit Google Übersetzer
Suchalarm einrichten
Richten Sie einen Suchalarm ein, um benachrichtigt zu werden, sobald neue passende Objekte verfügbar sind.

Dieses Objekt wurde vorgestellt in:

So kaufen Sie auf Catawiki

Mehr zum Käuferschutz erfahren

   1. Etwas Besonderes entdecken

   Entdecken Sie in unseren Auktionen Tausende von besonderen Objekten, die von Experten ausgewählt wurden. Sehen Sie sich die Fotos, die ausführliche Beschreibung und den Schätzwert der besonderen Objekte an, die Sie interessieren. 

   2. Höchstgebot abgeben

   Finden Sie etwas, das Sie begeistert, und geben Sie das Höchstgebot ab. Sie können die Auktion bis zum Schluss mitverfolgen oder unser System für Sie bieten lassen. Dazu müssen Sie einfach nur den Maximalbetrag eingeben, den Sie für das jeweilige Objekt ausgeben möchten. 

   3. Sichere Zahlung durchführen

   Bezahlen Sie Ihr besonderes Objekt und wir verwahren Ihre Zahlung, bis Ihr Objekt unversehrt bei Ihnen angekommen ist. Wir wickeln alle Transaktionen mit einem zuverlässigen und sicheren Zahlungssystem ab. 

Haben Sie etwas Ähnliches zu verkaufen?

Unabhängig davon, ob Online-Auktionen Neuland für Sie sind oder ob Sie gewerblich verkaufen – wir helfen Ihnen, mehr mit Ihren besonderen Objekten zu verdienen.

Objekt verkaufen