N. 75067921

Venduti
Honda - XRV 650 - Africa Twin - RD03 - NO RESERVE - 1989
Offerta finale
€ 6,500
27 settimane fa

Honda - XRV 650 - Africa Twin - RD03 - NO RESERVE - 1989

Aangeboden zonder minimumprijs: Deze Honda XRV650 Africa Twin is een legendarische motorfiets die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1988. Het was een pionier in het avontuurlijke touringsegment en heeft sindsdien een iconische status verworven onder motorrijders vanwege zijn duurzaamheid, capaciteiten voor off-road rijden en langeafstandscomfort. Motor: De oorspronkelijke Africa Twin werd aangedreven door een 647 cc vloeistofgekoelde, viertakt V-twin motor. Dit leverde een goede balans tussen koppel en vermogen, wat de motor geschikt maakte voor zowel off-road terrein als lange snelwegritten. Off-road capaciteiten: De Africa Twin was bedoeld voor avontuurlijke reizen en was uitgerust met een stevig frame en ophanging die geschikt waren voor off-road omstandigheden. De motorfiets had voldoende bodemvrijheid en veerweg om verschillende soorten terrein aan te kunnen. Betrouwbaarheid: Een van de kenmerken die de Africa Twin tot een legendarische motorfiets maakten, was zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit maakte hem populair voor langeafstandsreizen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. De Honda XRV650 Africa Twin heeft een speciale plaats in de geschiedenis van motorfietsen, vooral onder avontuurlijke reizigers en liefhebbers van off-road rijden. Het was een van de eerste motorfietsen die de weg vrijmaakte voor het avontuurlijke touringsegment en het heeft een blijvende invloed gehad op de motorfietsindustrie als geheel. Datum eerste toelating: 15-03-1989 Vermogen: 42kW Cilinderinhoud: 647cm³ Aantal cilinders: 2 Voorband: 90% Dotcode: 3918 Achterband: 90% Dotcode: 0918 Ketting+tandwielen: 95% Remschijf voor: 95% remblokken voor: 95% Remschijf achter: 95% remblokken achter: 95% - Loopt en rijdt goed. De motorfiets wordt i.v.m. veiligheidsissues en transport geleverd zonder accu en benzine. Voor kopers uit het buitenland verzorgen wij Europees geaccepteerde export papieren (zonder COC) maar verdere registratie is voor eigen rekening en dient door de koper geregeld te worden. Deze Africa Twin kan worden bekeken op de Catawiki Stand tijdens Klassieker en Oldtimermarkt Vehiculous in Hardenberg op zaterdag 7 oktober.

N. 75067921

Venduti
Honda - XRV 650 - Africa Twin - RD03 - NO RESERVE - 1989

Honda - XRV 650 - Africa Twin - RD03 - NO RESERVE - 1989

Aangeboden zonder minimumprijs:

Deze Honda XRV650 Africa Twin is een legendarische motorfiets die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1988. Het was een pionier in het avontuurlijke touringsegment en heeft sindsdien een iconische status verworven onder motorrijders vanwege zijn duurzaamheid, capaciteiten voor off-road rijden en langeafstandscomfort.

Motor: De oorspronkelijke Africa Twin werd aangedreven door een 647 cc vloeistofgekoelde, viertakt V-twin motor. Dit leverde een goede balans tussen koppel en vermogen, wat de motor geschikt maakte voor zowel off-road terrein als lange snelwegritten.

Off-road capaciteiten: De Africa Twin was bedoeld voor avontuurlijke reizen en was uitgerust met een stevig frame en ophanging die geschikt waren voor off-road omstandigheden. De motorfiets had voldoende bodemvrijheid en veerweg om verschillende soorten terrein aan te kunnen.

Betrouwbaarheid: Een van de kenmerken die de Africa Twin tot een legendarische motorfiets maakten, was zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit maakte hem populair voor langeafstandsreizen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

De Honda XRV650 Africa Twin heeft een speciale plaats in de geschiedenis van motorfietsen, vooral onder avontuurlijke reizigers en liefhebbers van off-road rijden. Het was een van de eerste motorfietsen die de weg vrijmaakte voor het avontuurlijke touringsegment en het heeft een blijvende invloed gehad op de motorfietsindustrie als geheel.

Datum eerste toelating: 15-03-1989
Vermogen: 42kW
Cilinderinhoud: 647cm³
Aantal cilinders: 2

Voorband: 90% Dotcode: 3918
Achterband: 90% Dotcode: 0918
Ketting+tandwielen: 95%
Remschijf voor: 95% remblokken voor: 95%
Remschijf achter: 95% remblokken achter: 95%

- Loopt en rijdt goed.

De motorfiets wordt i.v.m. veiligheidsissues en transport geleverd zonder accu en benzine.
Voor kopers uit het buitenland verzorgen wij Europees geaccepteerde export papieren (zonder COC) maar verdere registratie is voor eigen rekening en dient door de koper geregeld te worden.

Deze Africa Twin kan worden bekeken op de Catawiki Stand tijdens Klassieker en Oldtimermarkt Vehiculous in Hardenberg op zaterdag 7 oktober.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto