Non sei ancora registrato?
Creando il tuo account Catawiki gratuito, potrai fare offerte scegliendo tra i nostri 75.000 oggetti speciali all'asta ogni settimana.
oAccedi

N. 75305039

Venduti
Panini - Sprint 71 - Album completo firmato da Eddy Merckx/Lucien van Impe/Rik van Looy
Offerta finale
260 €
11 settimane fa

Panini - Sprint 71 - Album completo firmato da Eddy Merckx/Lucien van Impe/Rik van Looy

Compleet en intact album Sprint 71 (dus meer dan 50 jaar oud) vertoont hier en daar wel tekenen van ouderdom (zie daarvoor de foto's, die deel uitmaken van de beschrijving), maar belangrijker, het bevat de originele handtekeningen van: - EDDY MERCKX (2 maal, namelijk zowel op de cover 'met sportieve groeten' als in het album zelf). Hij wordt met 521 overwinningen (waarvan 442 als profrenner) op de weg algemeen beschouwd als de beste wielrenner aller tijden; won o.a. 5 x de Tour (met ook nog altijd het record aantal zeges in ritten, nl. 34, samen met Cavendisch), 5 x de Giro en 1 x de Vuelta, en bijna alle klassiekers meermaals (7 x Milaan - San-Remo, 5 x Luik-Bastenaken-Luik, 3 x Parijs Roubaix, 2 x Ronde van Vlaanderen, 3 x Gent-Wevelgem, 2 x Amstel Gold Race, 2 x Ronde van Lombardije). Hij was 1 x Belgisch kampioen en 3 x wereldkampioen, en verbeterde in 1972 het werelduurrecord in Mexico, dat 12 jaar stand hield. - LUCIEN VAN IMPE. Hij was de laatste Belgische Tourwinnaar in 1976. Hij won 6 x het bergklassement in de Tour en 2 x in de Giro (de foto waarop te zien is dat Lucien Van Impe het album tekent behoort niet tot het kavel). - RIK VAN LOOY. Hij was tot de komst van Eddy Merckx de profrenner met het meeste aantal overwinningen, namelijk 367. Hij is de enige wielrenner die de zes klassiekers buiten categorie (Luik-Bastenaken-Luik, Milaan-San Remo, Parijs-Roubaix, Parijs-Tours, Ronde van Lombardije en Ronde van Vlaanderen) heeft gewonnen. Hij won in de drie grote rondes Giro, Tour en Vuelta het punten- of bergklassement, en was 2 x wereldkampioen en 2 x Belgische kampioen. Het album wordt geveild ten voordele van Kom op Tegen Kanker (via de wieler- en loopteams Cis4ever die deelnemen aan de acties 100 km lopen en 1.000 km wielrijden)

N. 75305039

Venduti
Panini - Sprint 71 - Album completo firmato da Eddy Merckx/Lucien van Impe/Rik van Looy

Panini - Sprint 71 - Album completo firmato da Eddy Merckx/Lucien van Impe/Rik van Looy

Compleet en intact album Sprint 71 (dus meer dan 50 jaar oud) vertoont hier en daar wel tekenen van ouderdom (zie daarvoor de foto's, die deel uitmaken van de beschrijving), maar belangrijker, het bevat de originele handtekeningen van:

- EDDY MERCKX (2 maal, namelijk zowel op de cover 'met sportieve groeten' als in het album zelf). Hij wordt met 521 overwinningen (waarvan 442 als profrenner) op de weg algemeen beschouwd als de beste wielrenner aller tijden; won o.a. 5 x de Tour (met ook nog altijd het record aantal zeges in ritten, nl. 34, samen met Cavendisch), 5 x de Giro en 1 x de Vuelta, en bijna alle klassiekers meermaals (7 x Milaan - San-Remo, 5 x Luik-Bastenaken-Luik, 3 x Parijs Roubaix, 2 x Ronde van Vlaanderen, 3 x Gent-Wevelgem, 2 x Amstel Gold Race, 2 x Ronde van Lombardije). Hij was 1 x Belgisch kampioen en 3 x wereldkampioen, en verbeterde in 1972 het werelduurrecord in Mexico, dat 12 jaar stand hield.

- LUCIEN VAN IMPE. Hij was de laatste Belgische Tourwinnaar in 1976. Hij won 6 x het bergklassement in de Tour en 2 x in de Giro (de foto waarop te zien is dat Lucien Van Impe het album tekent behoort niet tot het kavel).

- RIK VAN LOOY. Hij was tot de komst van Eddy Merckx de profrenner met het meeste aantal overwinningen, namelijk 367. Hij is de enige wielrenner die de zes klassiekers buiten categorie (Luik-Bastenaken-Luik, Milaan-San Remo, Parijs-Roubaix, Parijs-Tours, Ronde van Lombardije en Ronde van Vlaanderen) heeft gewonnen. Hij won in de drie grote rondes Giro, Tour en Vuelta het punten- of bergklassement, en was 2 x wereldkampioen en 2 x Belgische kampioen.

Het album wordt geveild ten voordele van Kom op Tegen Kanker (via de wieler- en loopteams Cis4ever die deelnemen aan de acties 100 km lopen en 1.000 km wielrijden)

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto