Non sei ancora registrato?
Creando il tuo account Catawiki gratuito, potrai fare offerte scegliendo tra i nostri 75.000 oggetti speciali all'asta ogni settimana.
oAccedi

N. 75960857

Venduti
Omega - Seamaster 120 - Solid 18K / Steel "NO RESERVE PRICE" - Ref. 796.1501 - Donna - 2000-2010
Offerta finale
660 €
11 settimane fa

Omega - Seamaster 120 - Solid 18K / Steel "NO RESERVE PRICE" - Ref. 796.1501 - Donna - 2000-2010

Prachtige Semi-vintage Omega Seamaster 120 uit het begin van deze eeuw welke zowel technisch als optisch in zeer nette staat verkeert. Dit chique damespolshorloge van het Zwitserse topmerk Omega heeft een schitterende uitstraling en is voorzien van een massief 18karaat gouden bezel en kroon. Het betreft een Omega uit de periode waarin ook de eerste Seamaster 300 Bond uit kwam. Wat direct opvalt opvalt is dat de Omega zowel sportief als elegant draagt. De massief 18karaat gouden bezel en kroon steekt prachtig af tegen de Stainless Steel kast en band. De kast is zeer scherp en volledig ongepolijst waardoor de facetranden nog zeer scherp zijn. Bekijkt u ook het prachtig gedecoreerde achterdeksel met het Seamaster logo. De wijzerplaat is roomwit van kleur wat perfect kleurt bij de gouden en stalen accenten. De uurmarkers zijn opgelegd en de wijzers ook goudkleurig. Niet alleen een prachtig horloge maar ook het perfecte luxe sieraad voor de elegante dame. Achter het geschroefde achterdeksel tikt het Zwitserse quartz uurwerk. Het houdt zeer nauwkeurig de tijd en werkt uitstekend. De tijdsverstelling werkt soepel net als de quickset datumfunctie. Er is een nieuwe batterij geplaatst dus weer klaar voor tijden draagplezier! Niet alleen optisch maar ook technisch een prachtige Omega. De originele Omega band met referentie 6501/827 is vrij van rek en draagt zeer comfortabel. Het Omega logo op de sluiting is ook gemaakt van 18karaat goud. De band is geschikt voor polsen tot 16cm. Uiteraard zijn bij elke Omega dealer schakels bij te bestellen. Wij garanderen uiteraard de originaliteit van deze Omega. Omega is een Zwitsers topmerk vergelijkbaar met merken als Rolex, Zenith en Longines. Wordt zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden en geleverd in een originele Omega box.

N. 75960857

Venduti
Omega - Seamaster 120 - Solid 18K / Steel "NO RESERVE PRICE" - Ref. 796.1501 - Donna - 2000-2010

Omega - Seamaster 120 - Solid 18K / Steel "NO RESERVE PRICE" - Ref. 796.1501 - Donna - 2000-2010

Prachtige Semi-vintage Omega Seamaster 120 uit het begin van deze eeuw welke zowel technisch als optisch in zeer nette staat verkeert.

Dit chique damespolshorloge van het Zwitserse topmerk Omega heeft een schitterende uitstraling en is voorzien van een massief 18karaat gouden bezel en kroon. Het betreft een Omega uit de periode waarin ook de eerste Seamaster 300 Bond uit kwam.

Wat direct opvalt opvalt is dat de Omega zowel sportief als elegant draagt. De massief 18karaat gouden bezel en kroon steekt prachtig af tegen de Stainless Steel kast en band. De kast is zeer scherp en volledig ongepolijst waardoor de facetranden nog zeer scherp zijn. Bekijkt u ook het prachtig gedecoreerde achterdeksel met het Seamaster logo.

De wijzerplaat is roomwit van kleur wat perfect kleurt bij de gouden en stalen accenten. De uurmarkers zijn opgelegd en de wijzers ook goudkleurig. Niet alleen een prachtig horloge maar ook het perfecte luxe sieraad voor de elegante dame.

Achter het geschroefde achterdeksel tikt het Zwitserse quartz uurwerk. Het houdt zeer nauwkeurig de tijd en werkt uitstekend. De tijdsverstelling werkt soepel net als de quickset datumfunctie. Er is een nieuwe batterij geplaatst dus weer klaar voor tijden draagplezier! Niet alleen optisch maar ook technisch een prachtige Omega.

De originele Omega band met referentie 6501/827 is vrij van rek en draagt zeer comfortabel. Het Omega logo op de sluiting is ook gemaakt van 18karaat goud. De band is geschikt voor polsen tot 16cm. Uiteraard zijn bij elke Omega dealer schakels bij te bestellen.

Wij garanderen uiteraard de originaliteit van deze Omega. Omega is een Zwitsers topmerk vergelijkbaar met merken als Rolex, Zenith en Longines.

Wordt zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden en geleverd in een originele Omega box.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto