Non sei ancora registrato?
Creando il tuo account Catawiki gratuito, potrai fare offerte scegliendo tra i nostri 75.000 oggetti speciali all'asta ogni settimana.
oAccedi

N. 76866439

Venduti
Lladró - Fulgencio Garcia - Statuetta - 01004611 Nuns (Monjas) - (1) - Porcellana
Offerta finale
50 €
11 settimane fa

Lladró - Fulgencio Garcia - Statuetta - 01004611 Nuns (Monjas) - (1) - Porcellana

Erg mooi Lladró beeldje: 01004611 Nuns (Monjas). Het beeld is van porselein. De hoogte is 33cm, de breedte is 12cm en de diepte 8cm. Het gewicht is ongeveer 880g. Het beeld heeft het kenmerk 4611, wat betekent dat de ontwerper Fulgencio Garcia is en dat het voor het eerst geproduceerd is in 1969. In 2016 is het voor het laatst geproduceerd. Wat opvalt zijn de mooie pastelkleuren, die zo typisch zijn voor Lladró. Erg bijzonder is de ietwat surrealistische vormgeving van het beeld. Het beeld met de strakke langgerekte gestaltes heeft iets weg van de Art Deco-stijl. Fulgencio Garcia staat hierom bekend. Hij heeft m,eer beeldjes voor Lladró in die bijzondere stijd ontworpen. Dit beeld is in tegenstelling tot veel andere Lladró-beelden niet mierzoet, maar heeft veel meer een kunstzinnige uitstraling en is daarmee een bijzonder mooi kunstobject in elk interieur. Zeker met Kerstmis heeft dit beeld natuurlijk een extra lading! Dit beeld lijkt een bakfoutje te hebben. Bij de grootste non ontbreken onder de kap wat stukjes glazuur. Er is echter nooit iets gebroken! Dit is overigens nauwelijks zichtbaar. Lladró is opgericht door de Spaanse broers Lladró in 1953 en inmiddels verkoopt deze firma over de hele wereld op de meest exclusieve locaties (zoals Harrods in Londen). Dit beeld wordt vakkundig ingepakt en verzekerd verzonden.

N. 76866439

Venduti
Lladró - Fulgencio Garcia - Statuetta - 01004611 Nuns (Monjas) - (1) - Porcellana

Lladró - Fulgencio Garcia - Statuetta - 01004611 Nuns (Monjas) - (1) - Porcellana

Erg mooi Lladró beeldje: 01004611 Nuns (Monjas). Het beeld is van porselein. De hoogte is 33cm, de breedte is 12cm en de diepte 8cm. Het gewicht is ongeveer 880g. Het beeld heeft het kenmerk 4611, wat betekent dat de ontwerper Fulgencio Garcia is en dat het voor het eerst geproduceerd is in 1969. In 2016 is het voor het laatst geproduceerd. Wat opvalt zijn de mooie pastelkleuren, die zo typisch zijn voor Lladró. Erg bijzonder is de ietwat surrealistische vormgeving van het beeld. Het beeld met de strakke langgerekte gestaltes heeft iets weg van de Art Deco-stijl. Fulgencio Garcia staat hierom bekend. Hij heeft m,eer beeldjes voor Lladró in die bijzondere stijd ontworpen.

Dit beeld is in tegenstelling tot veel andere Lladró-beelden niet mierzoet, maar heeft veel meer een kunstzinnige uitstraling en is daarmee een bijzonder mooi kunstobject in elk interieur. Zeker met Kerstmis heeft dit beeld natuurlijk een extra lading!

Dit beeld lijkt een bakfoutje te hebben. Bij de grootste non ontbreken onder de kap wat stukjes glazuur. Er is echter nooit iets gebroken! Dit is overigens nauwelijks zichtbaar.

Lladró is opgericht door de Spaanse broers Lladró in 1953 en inmiddels verkoopt deze firma over de hele wereld op de meest exclusieve locaties (zoals Harrods in Londen).

Dit beeld wordt vakkundig ingepakt en verzekerd verzonden.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto