N. 80118465

Venduti
Märklin H0 - 72441 - Elettronica (2) - 2x moduli segnale
Offerta finale
€ 75
8 settimane fa

Märklin H0 - 72441 - Elettronica (2) - 2x moduli segnale

Seinaandrijving met geïntegreerde schakeling om Digital-locomotieven met hoog vermogen-aandrijving regelbaar te laten stoppen. Aansluitingen voor een lichtsein met twee seinbeelden voor de 3 railsecties, die vereist zijn om de loc veilig te laten stoppen. De remmodule wordt ofwel via een decoder k 83 geschakeld ofwel via een conventioneel schakelbord 7272/72720. Afmetingen 100 x 54 x 22 mm. De remmodule heeft 3 geïsoleerde trajectgedeeltes binnen seinbereik nodig. Het eerste gedeelte is een overgangssectie, die de lengte van een skisleepschoen (ca. 70-90 mm) heeft. De tweede sectie is het eigenlijke afremgedeelte, waarin de loc geregeld afremt. De lengte van het afremtraject wordt door de instelling van de afremvertraging op de locdecoder bepaald. Deze tweede sectie moet minstens 40-50 cm bedragen. De derde sectie is een veiligheidsectie, waarin net als altijd in seinsecties de rijspanning uitgeschakeld wordt. Daardoor is het uitgesloten dat de loc onbedoeld over de stopsectie heen kan "doorschieten". De remmodule is geschikt voor lichten armseinen. Locs met ingebouwde ongeregelde Digital- of Delta-elektronica komen soms in de remsectie of soms pas in de veiligheidssectie tot stilstand. Een duidelijke instelling is niet mogelijk. Daarom is het gebruik van de remmodule 72441 samen met ongeregelde aandrijvingen niet zozeer aan te raden. Viele Tutorials, Produktvideos und Reportagen über die Welt der Modelleisenbahn finden Sie in unserem Märklin YouTube Channel. Ersatzteile zu unseren Artikeln finden Sie hier in unserer Ersatzteilsuche.

N. 80118465

Venduti
Märklin H0 - 72441 - Elettronica (2) - 2x moduli segnale

Märklin H0 - 72441 - Elettronica (2) - 2x moduli segnale

Seinaandrijving met geïntegreerde schakeling om Digital-locomotieven met hoog vermogen-aandrijving regelbaar te laten stoppen. Aansluitingen voor een lichtsein met twee seinbeelden voor de 3 railsecties, die vereist zijn om de loc veilig te laten stoppen. De remmodule wordt ofwel via een decoder k 83 geschakeld ofwel via een conventioneel schakelbord 7272/72720. Afmetingen 100 x 54 x 22 mm. De remmodule heeft 3 geïsoleerde trajectgedeeltes binnen seinbereik nodig. Het eerste gedeelte is een overgangssectie, die de lengte van een skisleepschoen (ca. 70-90 mm) heeft. De tweede sectie is het eigenlijke afremgedeelte, waarin de loc geregeld afremt. De lengte van het afremtraject wordt door de instelling van de afremvertraging op de locdecoder
bepaald. Deze tweede sectie moet minstens 40-50 cm bedragen. De derde sectie is een veiligheidsectie, waarin net als altijd in seinsecties de rijspanning uitgeschakeld wordt. Daardoor is het uitgesloten dat de loc onbedoeld over de stopsectie heen kan "doorschieten". De remmodule is geschikt voor lichten armseinen. Locs met ingebouwde ongeregelde Digital- of Delta-elektronica komen soms in de remsectie of soms pas in de veiligheidssectie tot stilstand. Een duidelijke instelling is niet mogelijk. Daarom is het gebruik van de remmodule 72441 samen met ongeregelde aandrijvingen niet zozeer aan te raden.
Viele Tutorials, Produktvideos und Reportagen über die Welt der Modelleisenbahn finden Sie in unserem Märklin YouTube Channel.
Ersatzteile zu unseren Artikeln finden Sie hier in unserer Ersatzteilsuche.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto