N. 83978887

Non più disponibile
Honda - CB550F2 - Rickman - 550 cc - 1978
Offerte chiuse
2 settimane fa

Honda - CB550F2 - Rickman - 550 cc - 1978

Deze motor is gebruikt en gemaakt door oud Coureur Minus de Vries uit Wormer, Nederland. Minus was in 1965 en 66 Nederland kampioen op het Circuit in Zandvoort. Na zijn Carriere is hij een motorzaak begonnen wat nu nog steeds Motorport Wormerveer is. Deze Honda had Minus de Vries vanaf nieuw. De motor is voorzien van een zeer speciale Rickman Honda-racekit, die een kuip, een staartgedeelte en een zeer zeldzame stalen benzinetank omvat van fabrieksmatige kwaliteit en afwerking. Het vermoeden bestaat dat de motor ook ligt getuned is. Onlangs heeft de motor wat werk aan de carburateurs gehad, en ook wat kopwerk. Wij zijn van mening dat er ook aan de motor is gewerkt (getuned); hij is echt snel en klinkt geweldig, dankzij de Laser-uitlaat. 1 Min puntje er zit een tikje in het blok, wij denken een lager. Er is wel mee te rijden maar de koper moet hem wel na laten zien. https://youtube.com/watch?v=2wSPgQ_R-PE&feature=shared Rickman Kuip Zitje Kont. Export papier geen probleem. Het is een Originele Hollandse motorfiets. Graag de motor zelf ophalen in Nederland. Ophalen tussen Arnhem en Nijmegen.

N. 83978887

Non più disponibile
Honda - CB550F2 - Rickman - 550 cc - 1978

Honda - CB550F2 - Rickman - 550 cc - 1978

Deze motor is gebruikt en gemaakt door oud Coureur Minus de Vries uit Wormer, Nederland. Minus was in 1965 en 66 Nederland kampioen op het Circuit in Zandvoort. Na zijn Carriere is hij een motorzaak begonnen wat nu nog steeds Motorport Wormerveer is.

Deze Honda had Minus de Vries vanaf nieuw. De motor is voorzien van een zeer speciale Rickman Honda-racekit, die een kuip, een staartgedeelte en een zeer zeldzame stalen benzinetank omvat van fabrieksmatige kwaliteit en afwerking.
Het vermoeden bestaat dat de motor ook ligt getuned is.

Onlangs heeft de motor wat werk aan de carburateurs gehad, en ook wat kopwerk. Wij zijn van mening dat er ook aan de motor is gewerkt (getuned); hij is echt snel en klinkt geweldig, dankzij de Laser-uitlaat. 1 Min puntje er zit een tikje in het blok, wij denken een lager. Er is wel mee te rijden maar de koper moet hem wel na laten zien.

https://youtube.com/watch?v=2wSPgQ_R-PE&feature=shared

Rickman Kuip Zitje Kont.

Export papier geen probleem.
Het is een Originele Hollandse motorfiets.

Graag de motor zelf ophalen in Nederland.
Ophalen tussen Arnhem en Nijmegen.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto