Kontoer og innstillinger
Må jeg oppdatere appen min for å fortsette å bruke Catawiki?

Hvis du har mottatt et varsel om at du må oppdatere Catawiki-appen eller appversjonen din ikke lenger støttes, må du oppdatere appen så snart som mulig. Gamle versjoner av appen utløper når nye versjoner er tilgjengelige.

Hvordan oppdaterer jeg Catawiki-appen?

Hvis du vil oppdatere før den gjeldende versjonen utløper, kan du laste ned den nyeste appversjonen fra Google Play Store eller Apple App Store.

Hvis du ikke har Catawiki-appen, kan du laste den ned på denne siden:

På Android-enheter:

• Gå til Android Market eller Google Play Store på enheten din.
  • Søk etter Catawiki auksjoner på nett.
  • Trykk Installer .

På iOS-enheter:

• Gå til App Store på Apple-enheten din.
  • Søk etter Catawiki auksjoner på nett.
  • Trykk Hent og deretter Installer.

Hvorfor må jeg oppdatere appen?

Vi streber etter å gi den aller beste opplevelsen for kjøpere og selgere, noe som betyr å stadig forbedre appen vår. Ved hjelp av den nyeste appversjonen kan du finne objekter raskere, sende inn objekter for å selge enda raskere og få tilgang til alle de nyeste funksjonene.

Hvordan vet jeg at jeg må oppdatere appen?

Hvis du allerede har Catawiki-appen, får du en påminnelse som den nedenfor til telefonen din 2 uker før den gamle appversjonen du bruker, utløper. Derfra blir du veiledet gjennom prosessen. Du kan også alltid sjekke Google Play Store eller App Store på enheten din for å se om en ny versjon av appen er tilgjengelig. Hvis du allerede er oppdatert, vil ingenting endres.