Fodringar och osålda objekt
Hur svarar jag på feedback från en köpare?

När en köpare lämnar feedback till dig om en beställning får du ett automatiskt meddelande med en länk för att reagera på det. Om du inte fick ett automatiskt meddelande kan du följa dessa steg för att reagera på feedback:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till "Mina sålda objekt".
  3. Klicka på det objekt du fick feedback för. På beställningssidan hittar du köparens feedback under köparens adress.
  4. Klicka på "Svara på feedback" och fyll i ditt svar.
  5. Klicka på "Skicka".

Observera att du bara kan skicka ett svar om en köpare skickat en kommentar med feedbacken.

När vi reagerar på feedback, förväntar vi oss att du respekterar följande:

Gör så här:

• Använd en vänlig och artig ton.
  • Kontakta köparen direkt för att lösa eventuella problem så snart som möjligt. Ta reda på hur du kontaktar köparen här

Gör inte så här:

• Använd inte förolämpande, trakasserande, diskriminerande eller annat olämpligt språk.
  • Ta inte med några personuppgifter (t.ex. namn, adress eller telefonnummer) till andra i din reaktion.
  • Reagerar inte på feedback på ett sätt som strider mot våra användarvillkor