No. 82173305

No longer available
Fiat - 500 - 1971
Bidding closed
1 week ago

Fiat - 500 - 1971

Een oldtimer als deze heeft geen introductie nodig: de iconische Fiat 500. Een van de meest bekende designs allertijden en echt een Italiaanse klassieker. De oldtimer die we hier aanbieden betreft een Fiat 500L uit 1971 die afkomstig is uit het zonnige Italië. Deze Fiat 500L is voorzien van een 499 cc 2 cilindermotor gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. Het interieur heeft zwarte bekleding en de auto is tevens uitgerust met een zwart canvas schuifdak. Wanneer het lekker weer is, schuift u het dak eenvoudig in zodat u lekker in het zonnetje zit. De auto is uitgevoerd in een lichtgroene, periodecorrecte lak die de Fiat erg goed staat. De auto remt rijdt en schakelt. Het lakwerk is netjes, maar heeft hier en daar gebruikssporen zoals krasjes en deukjes. Het interieur is ook gebruikt en verdiend aandacht en liefde. De auto heeft momenteel een Italiaans kenteken. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

No. 82173305

No longer available
Fiat - 500 - 1971

Fiat - 500 - 1971

Een oldtimer als deze heeft geen introductie nodig: de iconische Fiat 500. Een van de meest bekende designs allertijden en echt een Italiaanse klassieker. De oldtimer die we hier aanbieden betreft een Fiat 500L uit 1971 die afkomstig is uit het zonnige Italië.

Deze Fiat 500L is voorzien van een 499 cc 2 cilindermotor gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. Het interieur heeft zwarte bekleding en de auto is tevens uitgerust met een zwart canvas schuifdak. Wanneer het lekker weer is, schuift u het dak eenvoudig in zodat u lekker in het zonnetje zit. De auto is uitgevoerd in een lichtgroene, periodecorrecte lak die de Fiat erg goed staat.

De auto remt rijdt en schakelt. Het lakwerk is netjes, maar heeft hier en daar gebruikssporen zoals krasjes en deukjes. Het interieur is ook gebruikt en verdiend aandacht en liefde.

De auto heeft momenteel een Italiaans kenteken.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object