No. 84017197

Sold
Mercedes-Benz - 250 SE - NO RESERVE - 1967
Final bid
€ 4,000
3 weeks ago

Mercedes-Benz - 250 SE - NO RESERVE - 1967

Onderhand toch wel bijzonder, zo’n Mercedes 250SE uit 1967, uit de beroemde W108 serie. Dit is zo’n surviver, een leuke auto die inmiddels al weer 57 jaar oud is. Onderweg met zo’n Mercedes zorgt voor heel wat duimpjes omhoog, het is een eyecatcher van jewelste. Documenten: Deze Mercedes kwam in 1998 naar Nederland, hij heeft een Nederlandse registratie en is APK en Wegenbelastingvrij. De auto kan ( tegen meerprijs van 50 euro) met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. Carrosserie: Deze S heeft een mooie witte kleur, met enige gebruikssporen. Een goede poetsbeurt zou niet verkeerd zijn. De auto heeft vele tectyl-behandelingen gehad, de onderzijde van de rechter deuren kan wat aandacht gebruiken. De onderzijde van de auto is conform de rest van de auto, in behoorlijk goede conditie, niet perfect. Technisch: De auto start met een separate startknop direct, en hangt goed aan het gas. Schakelen gaat prima, de verlichting en ruitenwissers werken, maar gezien een wat langere stilstand is een technische startup service aan te raden, dat geldt natuurlijk voor iedere gebruikte auto, en ook voor deze Mercedes. Remmen doet ie als de beste. Interieur: Het interieur is bijzonder mooi en netjes onderhouden. Natuurlijk zijn er gebruikssporen maar over het algemeen erg netjes, met originele bekleding en nette deurpanelen. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 84017197

Sold
Mercedes-Benz - 250 SE - NO RESERVE - 1967

Mercedes-Benz - 250 SE - NO RESERVE - 1967


Onderhand toch wel bijzonder, zo’n Mercedes 250SE uit 1967, uit de beroemde W108 serie. Dit is zo’n surviver, een leuke auto die inmiddels al weer 57 jaar oud is. Onderweg met zo’n Mercedes zorgt voor heel wat duimpjes omhoog, het is een eyecatcher van jewelste.

Documenten:
Deze Mercedes kwam in 1998 naar Nederland, hij heeft een Nederlandse registratie en is APK en Wegenbelastingvrij. De auto kan ( tegen meerprijs van 50 euro) met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren.

Carrosserie:
Deze S heeft een mooie witte kleur, met enige gebruikssporen. Een goede poetsbeurt zou niet verkeerd zijn. De auto heeft vele tectyl-behandelingen gehad, de onderzijde van de rechter deuren kan wat aandacht gebruiken. De onderzijde van de auto is conform de rest van de auto, in behoorlijk goede conditie, niet perfect.

Technisch:
De auto start met een separate startknop direct, en hangt goed aan het gas. Schakelen gaat prima, de verlichting en ruitenwissers werken, maar gezien een wat langere stilstand is een technische startup service aan te raden, dat geldt natuurlijk voor iedere gebruikte auto, en ook voor deze Mercedes. Remmen doet ie als de beste.

Interieur:
Het interieur is bijzonder mooi en netjes onderhouden. Natuurlijk zijn er gebruikssporen maar over het algemeen erg netjes, met originele bekleding en nette deurpanelen.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object