No. 84076105

Sold
Citroën - Dyane 6 - 1981
Final bid
€ 4,851
3 weeks ago

Citroën - Dyane 6 - 1981

Erg mooie en prima rijdende Dyane van bouwjaar 1981, met originele 2 cilinder luchtgekoelde boxermotor, 602cc met 31 pk, en handgeschakelde versnellingsbak, de bijzondere wijze van schakelen went enorm snel. Zeker in het huidige verkeer is een Dyane een aparte auto, qua kleur, model, vering, techniek. Een eyecatcher, inderdaad ! Documenten: Hij heeft een splinternieuwe APK tot maar liefst 9 februari 2026 (!!). Deze Dyane heeft altijd in Frankrijk gereden, omgeving Puy de Dome, is onlangs naar Nederland gekomen en hier vakkundig aangepakt. Hij heeft nu dus een Nederlandse registratie. Deze mooie auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Dyane gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren. Carrosserie: De jaren in Frankrijk zijn goed geweest, de auto heeft relatief geringe gebruikssporen, wat niet onlogisch is na 43 jaar. Het chassis is zeer gaaf, zie ook de foto’s. Ook de rest van de auto ziet de auto er prima uit, het dak is onlangs gewisseld voor een zeer net exemplaar. Deze kap is in prima toestand. De kleur is Beige Nevada AC 074. Technisch: De Dyane is altijd netjes onderhouden, ook zijn twee nieuwe splinternieuwe voorbanden gemonteerd. Hij is uitgevoerd met schijfremmen voor, dmv het LHM systeem. De auto is direct inzetbaar. Interieur: Auto is voorzien van het originele interieur, dat er erg netjes uitziet, net zoals de deurpanelen, dashboard ook in erg nette staat. Keurige auto. Transport: De Dyane staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 84076105

Sold
Citroën - Dyane 6 - 1981

Citroën - Dyane 6 - 1981

Erg mooie en prima rijdende Dyane van bouwjaar 1981, met originele 2 cilinder luchtgekoelde boxermotor, 602cc met 31 pk, en handgeschakelde versnellingsbak, de bijzondere wijze van schakelen went enorm snel. Zeker in het huidige verkeer is een Dyane een aparte auto, qua kleur, model, vering, techniek. Een eyecatcher, inderdaad !

Documenten:
Hij heeft een splinternieuwe APK tot maar liefst 9 februari 2026 (!!). Deze Dyane heeft altijd in Frankrijk gereden, omgeving Puy de Dome, is onlangs naar Nederland gekomen en hier vakkundig aangepakt. Hij heeft nu dus een Nederlandse registratie.
Deze mooie auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Dyane gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren.

Carrosserie:
De jaren in Frankrijk zijn goed geweest, de auto heeft relatief geringe gebruikssporen, wat niet onlogisch is na 43 jaar. Het chassis is zeer gaaf, zie ook de foto’s. Ook de rest van de auto ziet de auto er prima uit, het dak is onlangs gewisseld voor een zeer net exemplaar. Deze kap is in prima toestand. De kleur is Beige Nevada AC 074.

Technisch:
De Dyane is altijd netjes onderhouden, ook zijn twee nieuwe splinternieuwe voorbanden gemonteerd. Hij is uitgevoerd met schijfremmen voor, dmv het LHM systeem. De auto is direct inzetbaar.

Interieur:
Auto is voorzien van het originele interieur, dat er erg netjes uitziet, net zoals de deurpanelen, dashboard ook in erg nette staat. Keurige auto.

Transport:
De Dyane staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object