N.º 79913361

Vendido
Mercedes-Benz - 450 SLC W107 Coupé - 1980
Puja final
€ 28,500
Hace 9 semanas

Mercedes-Benz - 450 SLC W107 Coupé - 1980

Een uitzonderlijk exemplaar is het beslist en in deze conditie kom je een dergelijke W 107 Coupe maar hoogst zelden tegen: goed gedocumenteerd, zeldzaam mooi, volledig gaaf en uitzonderlijk mooi/origineel. Geen roest, geen narigheid veel historie en rijden als een nieuwe auto. Het zal lastig zijn een gelijkwaardig of beter exemplaar te vinden.... Voorzien van alle opties begon deze SLC zijn leven in de USA bij een liefhebber en werd enkele jaren geleden naar Duitsland gehaald door een zeer kritische verzamelaar. Een kopie van het toenmalige taxatierapport en een kopie van de Duitse brief zijn aanwezig. Daarna is de auto bij een gerenommeerd klassieker bedrijf terecht gekomen waar de laatste (Belgische) eigenaar de auto heeft gekocht en daarna verder heeft vertroeteld en geperfectioneerd. Helaas heeft hij er niet lang van mogen genieten. Veel historie is aanwezig en er is nooit ook maar ergens op bespaard. Erg mooi en verzorgd, rijdt werkelijk verbluffend fenomenaal goed. Van een verzamelaar voor een verzamelaar! We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen. En ook een druppel olie die lekt is niet ongewoon. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

N.º 79913361

Vendido
Mercedes-Benz - 450 SLC W107 Coupé - 1980

Mercedes-Benz - 450 SLC W107 Coupé - 1980

Een uitzonderlijk exemplaar is het beslist en in deze conditie kom je een dergelijke W 107 Coupe maar hoogst zelden tegen: goed gedocumenteerd, zeldzaam mooi, volledig gaaf en uitzonderlijk mooi/origineel.

Geen roest, geen narigheid veel historie en rijden als een nieuwe auto.
Het zal lastig zijn een gelijkwaardig of beter exemplaar te vinden....
Voorzien van alle opties begon deze SLC zijn leven in de USA bij een liefhebber en werd enkele jaren geleden naar Duitsland gehaald door een zeer kritische verzamelaar.

Een kopie van het toenmalige taxatierapport en een kopie van de Duitse brief zijn aanwezig.

Daarna is de auto bij een gerenommeerd klassieker bedrijf terecht gekomen waar de laatste (Belgische) eigenaar de auto heeft gekocht en daarna verder heeft vertroeteld en geperfectioneerd. Helaas heeft hij er niet lang van mogen genieten.

Veel historie is aanwezig en er is nooit ook maar ergens op bespaard.
Erg mooi en verzorgd, rijdt werkelijk verbluffend fenomenaal goed.
Van een verzamelaar voor een verzamelaar!

We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen. En ook een druppel olie die lekt is niet ongewoon.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Configura una alerta de búsqueda
Configura una alerta de búsqueda para recibir notificaciones cuando haya nuevas coincidencias disponibles.

Este objeto apareció en

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Cómo comprar en Catawiki

Más información sobre nuestra Protección del Comprador

   1. Descubre algo especial

   Explora miles de objetos especiales seleccionados por expertos. Mira las fotos, los detalles y el valor estimado de cada objeto especial. 

   2. Haz la puja más alta

   Encuentra algo especial y haz la puja más alta. Puedes seguir la subasta hasta el final o dejar que nuestro sistema puje por ti. Todo lo que tienes que hacer es fijar una puja máxima con la cantidad máxima que quieres pagar. 

   3. Paga de manera segura

   Paga tu objeto especial y nosotros retendremos el pago hasta que el objeto te llegue en perfecto estado. Utilizamos un sistema de pago de confianza para gestionar las transacciones. 

¿Tienes algo similar para vender?

Tanto si las subastas online son algo nuevo para ti como si vendes profesionalmente, podemos ayudarte a ganar más por tus objetos especiales.

Vender objeto