N. 84178863

Non più disponibile
Porsche - 944 S2 - 1989
Offerte chiuse
1 settimana fa

Porsche - 944 S2 - 1989

Zeer mooie en goed onderhouden Porsche 944 S2 Targa De 1e eigenaar is Porsche Nederland zelf en dit was de demonstratieauto die destijds ook in de bladen zoals Autovisie stond, (zie foto's) Deze Autovisie wordt met de auto meegeleverd. De Porsche is in een zeer nette staat en ziet er zeer netjes uit zowel van binnen als buiten, bij de grote inspectie die we aan de Porsche hebben gedaan hebben we nergens roest of andere beschadigingen kunnen ontdekken. Interieur: Het lijkt wel of de vorige eigenaren de auto alleen maar met een zondags pak en handschoenen bereden hebben en dit is overal terug te zien, Stoelen netjes (de bestuurdersstoel heeft lichte slijtage op het zitgedeelte), tapijt mooi schoon zonder vlekken of iets dergelijks, hemel is perfect, deurpanelen mooi, en het dashboard heeft ook geen beschadigingen. Exterieur De lak is zeer mooi, velgen zijn mooi en voorzien van goede banden, rubbers zijn niet hard of uitgedroogd gewoon precies zoals het hoort bij een echte liefhebbersauto. Techniek De auto rijdt, schakelt en remt perfect. Ook het elektrische gedeelte zoals het targadak, de ramen, airco etc. werkt zonder problemen. Kortom een zeer mooie en unieke Porsche 944 S2 waarvan er maar 1 is en die ook nog in een geweldig mooie staat verkeert. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. De auto is te bezichtigen in Helmond, Nederland.

N. 84178863

Non più disponibile
Porsche - 944 S2 - 1989

Porsche - 944 S2 - 1989

Zeer mooie en goed onderhouden Porsche 944 S2 Targa

De 1e eigenaar is Porsche Nederland zelf en dit was de demonstratieauto die destijds ook in de bladen zoals Autovisie stond, (zie foto's) Deze Autovisie wordt met de auto meegeleverd.

De Porsche is in een zeer nette staat en ziet er zeer netjes uit zowel van binnen als buiten, bij de grote inspectie die we aan de Porsche hebben gedaan hebben we nergens roest of andere beschadigingen kunnen ontdekken.

Interieur:
Het lijkt wel of de vorige eigenaren de auto alleen maar met een zondags pak en handschoenen bereden hebben en dit is overal terug te zien, Stoelen netjes (de bestuurdersstoel heeft lichte slijtage op het zitgedeelte), tapijt mooi schoon zonder vlekken of iets dergelijks, hemel is perfect, deurpanelen mooi, en het dashboard heeft ook geen beschadigingen.

Exterieur
De lak is zeer mooi, velgen zijn mooi en voorzien van goede banden, rubbers zijn niet hard of uitgedroogd gewoon precies zoals het hoort bij een echte liefhebbersauto.

Techniek
De auto rijdt, schakelt en remt perfect. Ook het elektrische gedeelte zoals het targadak, de ramen, airco etc. werkt zonder problemen.

Kortom een zeer mooie en unieke Porsche 944 S2 waarvan er maar 1 is en die ook nog in een geweldig mooie staat verkeert.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

De auto is te bezichtigen in Helmond, Nederland.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto