N. 84377515

Non più disponibile
Cadillac - Allanté Cabriolet V8 32V - 1993
Offerte chiuse
2 settimane fa

Cadillac - Allanté Cabriolet V8 32V - 1993

Zeer zeldzame Cadillac Allanté met de gezochte Northstar motor welke maar heel kort leverbaar is geweest. Een 4.6 liter V8 krachtpatser met bijna 300 pk en veel raffinement, dat was wel even wat anders dan de eerdere jaargangen met de twijfelachtige 4.1 V8 met de helft van het vermogen. Dit model is maar 1 jaar gebouwd en een collectorsitem bij uitstek. De auto rijdt fenomenaal en is echt erg rap met een beschaafd V8 geluid. Prachtig model, alles elektrisch bedienbaar, een ijskoude airco en een geweldig rijdende auto. Recent voorzien van nieuwe banden, schokbrekers etc. dus de afgelopen jaren is er veel aan onderhoud gedaan en dat is goed te merken. Motor loopt schitterend, de transmissie schakelt soepel en onmerkbaar over, wat een fijne auto is dit. Het leren interieur is erg netjes en staat goed bij de kleur van de auto, allemaal origineel en functioneel. Alle mogelijke luxe is aanwezig, een compleet muzieksysteem en alles in een heel mooi design. Een prachtig dashboard en buitengewoon luxueus. Het dak is elektrisch bedienbaar en funktioneert goed. De lak is mooi, de blanke lak van de bumpers heeft wat aandacht nodig. Ook de carrosserie is erg gaaf en mooi strak, zit mooi in de lak (lijkt de originele lak) de auto is volledig roestvrij en op enkele normale gebruikssporen na schadevrij. De motor is enkele jaren geleden vervangen door een nagelnieuwe “crate engine” en dus net ingereden. Indertijd een hele dure auto, ontworpen door Pininfarina en met de boot naar Italië en daarna terug naar de USA, het mocht wat kosten… Wordt geleverd met Amerikaanse Title en invoerdocument waaruit blijkt dat alle invoerrechten voor de gehele EU reeds zijn voldaan. We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. Deze bijzondere Cadillac Allanté is te zien en/of op te halen in Herkenbosch/Nederland.

N. 84377515

Non più disponibile
Cadillac - Allanté Cabriolet V8 32V - 1993

Cadillac - Allanté Cabriolet V8 32V - 1993

Zeer zeldzame Cadillac Allanté met de gezochte Northstar motor welke maar heel kort leverbaar is geweest. Een 4.6 liter V8 krachtpatser met bijna 300 pk en veel raffinement, dat was wel even wat anders dan de eerdere jaargangen met de twijfelachtige 4.1 V8 met de helft van het vermogen.
Dit model is maar 1 jaar gebouwd en een collectorsitem bij uitstek.

De auto rijdt fenomenaal en is echt erg rap met een beschaafd V8 geluid.
Prachtig model, alles elektrisch bedienbaar, een ijskoude airco en een geweldig rijdende auto.

Recent voorzien van nieuwe banden, schokbrekers etc. dus de afgelopen jaren is er veel aan onderhoud gedaan en dat is goed te merken.
Motor loopt schitterend, de transmissie schakelt soepel en onmerkbaar over, wat een fijne auto is dit.

Het leren interieur is erg netjes en staat goed bij de kleur van de auto, allemaal origineel en functioneel.
Alle mogelijke luxe is aanwezig, een compleet muzieksysteem en alles in een heel mooi design.
Een prachtig dashboard en buitengewoon luxueus.

Het dak is elektrisch bedienbaar en funktioneert goed.

De lak is mooi, de blanke lak van de bumpers heeft wat aandacht nodig.
Ook de carrosserie is erg gaaf en mooi strak, zit mooi in de lak (lijkt de originele lak) de auto is volledig roestvrij en op enkele normale gebruikssporen na schadevrij.

De motor is enkele jaren geleden vervangen door een nagelnieuwe “crate engine” en dus net ingereden.
Indertijd een hele dure auto, ontworpen door Pininfarina en met de boot naar Italië en daarna terug naar de USA, het mocht wat kosten…

Wordt geleverd met Amerikaanse Title en invoerdocument waaruit blijkt dat alle invoerrechten voor de gehele EU reeds zijn voldaan.

We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Deze bijzondere Cadillac Allanté is te zien en/of op te halen in Herkenbosch/Nederland.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto