N. 85084151

Non più disponibile
Volkswagen - Kever 1303 LS Cabriolet - 1979
Offerte chiuse
3 settimane fa

Volkswagen - Kever 1303 LS Cabriolet - 1979

In op dracht verkopen we deze zeldzaam originele VW Kever Cabriolet wegens het niet of nauwelijks gebruiken, een van de laatsten uit 1979. Origineel in Duitsland geleverd dus met een 1600 cc motor en schijfremmen voor. In 1997 naar Nederland gekomen en nu weer voorzien van een Duits kenteken. Van binnen nog werkelijk bijna als nieuw, een prachtige zwarte kap en een zeldzaam gaaf koetswerk. Aan alle kanten straalt de originaliteit er vanaf en met slechts 93.000 originele kilometers. Heeft altijd binnen gestaan in een verwarmde garage en is steeds goed onderhouden. Was tot 2022 ruim 15 jaar van dezelfde eigenaar. Rijdt als nieuw, ruikt bijna nog nieuw, heeft een authentieke (gereviseerde) radio en recent is de motor gedeeltelijk gereviseerd met nieuwe cilinderkoppen en een nieuwe koppeling. Diverse facturen zijn aanwezig, er is recent veel in de techniek geïnvesteerd. Lekt dus geen olie, rijdt, start en loopt als een nieuwe. Ook zijn nieuwe originele velgen gemonteerd, het ziet er allemaal subliem uit. De onderzijde is erg mooi en gaaf, ziet er keurig verzorgd uit. Er is redelijk wat historie bij de auto aanwezig, zie de foto's. Is er dan niets op aan te merken? In de lak zitten plaatselijk wat kleine oneffenheden, lastig te zien en erg lastig te fotograferen maar het is er wel. Een buitengewoon gave, goede en echte VW 1303 LS voor een liefhebber. Ga ze maar zoeken in deze conditie, het is instappen en wegrijden. We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen. En ook een druppel olie die lekt is niet ongewoon. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

N. 85084151

Non più disponibile
Volkswagen - Kever 1303 LS Cabriolet - 1979

Volkswagen - Kever 1303 LS Cabriolet - 1979

In op dracht verkopen we deze zeldzaam originele VW Kever Cabriolet wegens het niet of nauwelijks gebruiken, een van de laatsten uit 1979.

Origineel in Duitsland geleverd dus met een 1600 cc motor en schijfremmen voor.

In 1997 naar Nederland gekomen en nu weer voorzien van een Duits kenteken.

Van binnen nog werkelijk bijna als nieuw, een prachtige zwarte kap en een zeldzaam gaaf koetswerk.

Aan alle kanten straalt de originaliteit er vanaf en met slechts 93.000 originele kilometers.

Heeft altijd binnen gestaan in een verwarmde garage en is steeds goed onderhouden.

Was tot 2022 ruim 15 jaar van dezelfde eigenaar.

Rijdt als nieuw, ruikt bijna nog nieuw, heeft een authentieke (gereviseerde) radio en recent is de motor gedeeltelijk gereviseerd met nieuwe cilinderkoppen en een nieuwe koppeling.

Diverse facturen zijn aanwezig, er is recent veel in de techniek geïnvesteerd.
Lekt dus geen olie, rijdt, start en loopt als een nieuwe.

Ook zijn nieuwe originele velgen gemonteerd, het ziet er allemaal subliem uit.
De onderzijde is erg mooi en gaaf, ziet er keurig verzorgd uit.

Er is redelijk wat historie bij de auto aanwezig, zie de foto's.

Is er dan niets op aan te merken? In de lak zitten plaatselijk wat kleine oneffenheden, lastig te zien en erg lastig te fotograferen maar het is er wel.

Een buitengewoon gave, goede en echte VW 1303 LS voor een liefhebber.

Ga ze maar zoeken in deze conditie, het is instappen en wegrijden.

We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen. En ook een druppel olie die lekt is niet ongewoon.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.


Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto