N. 85906941

Non più disponibile
International - Scout II - 1979
Offerte chiuse
1 settimana fa

International - Scout II - 1979

International Scout II 4-wheel drive uit 1979 met een Trak-Lok sperdifferentieel. Uitgevoerd met een hard top welke gedemonteerd kan worden voor cabrioplezier. Stuurbekrachtiging en airco zijn aanwezig. De airco behoeft aandacht. Voertuig is in het verleden compleet gerestaureerd en heeft sindsdien in een verwarmde garage gestaan. Waarbij hij van tijd tot tijd werd gestart en er mee werd gereden voor het behoud. De Scout is in het verleden overgespoten van mintgroen naar zwart. De bodem is compleet getectyleerd en hard. Het interieur is origineel gehouden en zeer goed bewaard gebleven. Zelfs de originele radio is nog aanwezig. De carrosserie body en lak zijn als strak en netjes te benoemen voor een 45-jarige oldtimer. Slechts kleine roestblaasjes en beschadigingen aanwezig welke goed in beeld zijn gebracht op de gemaakte fotos. De 345 motor loopt zeer goed en netjes. De carburateur is recent gereviseerd. De automaat schakelt zeer goed en heeft geen onderhoud nodig. De remmen rondom zijn in orde en recent onderhouden. Zo zijn er nieuwe remvoeringen en remleidingen gemonteerd om de Scout weer goed te laten remmen. Er is ook een nieuwe uitlaat gemonteerd. Voertuig rijdt, schakelt en remt dan ook naar behoren. In Europa is de Scout een zeldzame verschijning omdat de Amerikanen er maar moeilijk afstand van kunnen doen. Ook daar is het een polulaire liefhebbersauto die zijn waarde behoudt en alleen maar in waarde stijgt. Kortom dit is een zeldzame 45-jarige International Scout II met een automatische transmissie en een 3-zits voorbank -en achterbank welke goed is voor nog vele jaren. De auto kan bezichtigd worden in Nijkerk, Nederland.

N. 85906941

Non più disponibile
International - Scout II - 1979

International - Scout II - 1979

International Scout II 4-wheel drive uit 1979 met een Trak-Lok sperdifferentieel.

Uitgevoerd met een hard top welke gedemonteerd kan worden voor cabrioplezier. Stuurbekrachtiging en airco zijn aanwezig. De airco behoeft aandacht.

Voertuig is in het verleden compleet gerestaureerd en heeft sindsdien in een verwarmde garage gestaan. Waarbij hij van tijd tot tijd werd gestart en er mee werd gereden voor het behoud.
De Scout is in het verleden overgespoten van mintgroen naar zwart. De bodem is compleet getectyleerd en hard.

Het interieur is origineel gehouden en zeer goed bewaard gebleven. Zelfs de originele radio is nog aanwezig.

De carrosserie body en lak zijn als strak en netjes te benoemen voor een 45-jarige oldtimer. Slechts kleine roestblaasjes en beschadigingen aanwezig welke goed in beeld zijn gebracht op de gemaakte fotos.

De 345 motor loopt zeer goed en netjes. De carburateur is recent gereviseerd. De automaat schakelt zeer goed en heeft geen onderhoud nodig. De remmen rondom zijn in orde en recent onderhouden. Zo zijn er nieuwe remvoeringen en remleidingen gemonteerd om de Scout weer goed te laten remmen. Er is ook een nieuwe uitlaat gemonteerd. Voertuig rijdt, schakelt en remt dan ook naar behoren.

In Europa is de Scout een zeldzame verschijning omdat de Amerikanen er maar moeilijk afstand van kunnen doen. Ook daar is het een polulaire liefhebbersauto die zijn waarde behoudt en alleen maar in waarde stijgt.

Kortom dit is een zeldzame 45-jarige International Scout II met een automatische transmissie en een 3-zits voorbank -en achterbank welke goed is voor nog vele jaren.

De auto kan bezichtigd worden in Nijkerk, Nederland.
Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto