Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77545565

Sold
BMW - Alpina B10 Nr° 257 - NO RESERVE - 1997
Final bid
€ 15,500
11 weeks ago

BMW - Alpina B10 Nr° 257 - NO RESERVE - 1997

Deze waanzinnige Alpina B10 afkomstig uit Duitsland verkeert in zeer goede staat. Alpina B10 nummer 257. Voorzien van Dubbelglas! Het interieur verkeert vrijwel in nieuwstaat. Tevens ziet het exterieur er zeer fraai uit. Enkel lichte gebruikerskrasjes. Geen deuken of grote krassen. Deze (BMW) Alpina is voorzien van goede geventileerde voorremschijven met goede remblokken. De voorkant staat op goede Michelin banden met nog 5.7mm profiel De achterkant staat op nog goede Dunlop banden met nog 5.4 mm profiel. Ook zijn hier de remschijven en remblokken in nog zeer goede staat. De koelvin is op 30-7-2022 vervangen en de olie is vervangen op de 230.000km APK heeft de auto nog tot 15-12-2024 Voorzien van alle 3 de sleutels en 2 sleutels voor de originele Alpina velgen. Deze Youngtimer is voorzien van alle opties en gemakken. Denk hier bijvoorbeeld aan airconditioning, stoelverwarming, elektrische ramen, cruise control, switchtronic enz, enz. Alle opties op deze Alpina werken ook daadwerkelijk en zowel aan de binnenkant van de auto en de buitenkant heeft geen aandacht nodig. Instappen en genieten maar van de brute V8 4.6 Liter. Alle originele boekjes en trekhaak en reservewiel zijn aanwezig. Enkel het service boekje is niet meer aanwezig. Gezien de staat van het interieur en exterieur is de kilometer stand logisch en waarschijnlijk heeft deze Alpina E39 maar 1 eigenaar gehad in het buitenland. Wij als auto liefhebbers kiezen dit soort auto’s met zorg uit en hopen dan ook dat deze prachtige Youngtimer bij iemand terecht komt met dezelfde passie en liefde voor oude auto’s die wij ook hebben. Auto dient opgehaald te worden in Lunteren, Nederland.

No. 77545565

Sold
BMW - Alpina B10 Nr° 257 - NO RESERVE - 1997

BMW - Alpina B10 Nr° 257 - NO RESERVE - 1997

Deze waanzinnige Alpina B10 afkomstig uit Duitsland verkeert in zeer goede staat.

Alpina B10 nummer 257.

Voorzien van Dubbelglas!

Het interieur verkeert vrijwel in nieuwstaat. Tevens ziet het exterieur er zeer fraai uit. Enkel lichte gebruikerskrasjes. Geen deuken of grote krassen.

Deze (BMW) Alpina is voorzien van goede geventileerde voorremschijven met goede remblokken. De voorkant staat op goede Michelin banden met nog 5.7mm profiel

De achterkant staat op nog goede Dunlop banden met nog 5.4 mm profiel. Ook zijn hier de remschijven en remblokken in nog zeer goede staat.

De koelvin is op 30-7-2022 vervangen en de olie is vervangen op de 230.000km

APK heeft de auto nog tot 15-12-2024
Voorzien van alle 3 de sleutels en 2 sleutels voor de originele Alpina velgen.

Deze Youngtimer is voorzien van alle opties en gemakken. Denk hier bijvoorbeeld aan airconditioning, stoelverwarming, elektrische ramen, cruise control, switchtronic enz, enz.

Alle opties op deze Alpina werken ook daadwerkelijk en zowel aan de binnenkant van de auto en de buitenkant heeft geen aandacht nodig. Instappen en genieten maar van de brute V8 4.6 Liter.

Alle originele boekjes en trekhaak en reservewiel zijn aanwezig. Enkel het service boekje is niet meer aanwezig. Gezien de staat van het interieur en exterieur is de kilometer stand logisch en waarschijnlijk heeft deze Alpina E39 maar 1 eigenaar gehad in het buitenland.

Wij als auto liefhebbers kiezen dit soort auto’s met zorg uit en hopen dan ook dat deze prachtige Youngtimer bij iemand terecht komt met dezelfde passie en liefde voor oude auto’s die wij ook hebben.

Auto dient opgehaald te worden in Lunteren, Nederland.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object