No. 80315939

Sold
Mercedes-Benz - SLK 200 - NO RESERVE - 1997
Final bid
€ 3,667
15 weeks ago

Mercedes-Benz - SLK 200 - NO RESERVE - 1997

Deze mooie Mercedes SLK200 100kW(=136pk) is nieuw geleverd in Nederland, en is met zijn elektrisch bedienbare dak heerlijk in de winter. En als het dan even lekker zonnig weer wordt, gaat met 1 druk op de knop het dak er af, volledig automatisch. En natuurlijk, net zo gemakkelijk er weer op. De kilometerstand is volledig aantoonbaar volgens de NAP lijst. Zie de foto voor de uitdraai. Het is nog steeds een prachtige verschijning en een leuke youngtimer geworden, die nog steeds net zoveel aandacht trekt en net zo heerlijk rijdt als toen ie nieuw was. Enige gebruikssporen zijn aanwezig, zie de foto’s. De SLK heeft een APK die geldig is 29-06-2024. Documenten: De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. Carrosserie: Heel af en toe heeft het dak een storing, die gemakkelijk op te lossen is door opnieuw te starten. Verder is de carrosserie erg netjes, de meeste SLK modellen van dit model hebben specifieke zwakke punten, deze SLK daarentegen is verrassend netjes. Technisch: De auto heeft een tijdje stilgestaan, een service beurtje is natuurlijk voor iedere gebruikte auto goed, dus ook voor deze Mercedes. De startonderbreker is een beetje eigenzinnig, daar moet voor ingebruikname even naar worden gekeken. Interieur: Het interieur ziet er netjes uit met enkele gebruikssporen, en de lichtschakelaar zit los. De dakhemel is op het voorste deel wat gaan hangen, typisch SLK-kwaaltje. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 80315939

Sold
Mercedes-Benz - SLK 200 - NO RESERVE - 1997

Mercedes-Benz - SLK 200 - NO RESERVE - 1997

Deze mooie Mercedes SLK200 100kW(=136pk) is nieuw geleverd in Nederland, en is met zijn elektrisch bedienbare dak heerlijk in de winter. En als het dan even lekker zonnig weer wordt, gaat met 1 druk op de knop het dak er af, volledig automatisch. En natuurlijk, net zo gemakkelijk er weer op.

De kilometerstand is volledig aantoonbaar volgens de NAP lijst. Zie de foto voor de uitdraai.

Het is nog steeds een prachtige verschijning en een leuke youngtimer geworden, die nog steeds net zoveel aandacht trekt en net zo heerlijk rijdt als toen ie nieuw was. Enige gebruikssporen zijn aanwezig, zie de foto’s.
De SLK heeft een APK die geldig is 29-06-2024.

Documenten:
De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren.

Carrosserie:
Heel af en toe heeft het dak een storing, die gemakkelijk op te lossen is door opnieuw te starten. Verder is de carrosserie erg netjes, de meeste SLK modellen van dit model hebben specifieke zwakke punten, deze SLK daarentegen is verrassend netjes.

Technisch:
De auto heeft een tijdje stilgestaan, een service beurtje is natuurlijk voor iedere gebruikte auto goed, dus ook voor deze Mercedes. De startonderbreker is een beetje eigenzinnig, daar moet voor ingebruikname even naar worden gekeken.

Interieur:
Het interieur ziet er netjes uit met enkele gebruikssporen, en de lichtschakelaar zit los.
De dakhemel is op het voorste deel wat gaan hangen, typisch SLK-kwaaltje.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object