No. 81873725

No longer available
Mercedes-Benz - S-klasse 280 S/8 W108 - 1970
Bidding closed
5 weeks ago

Mercedes-Benz - S-klasse 280 S/8 W108 - 1970

Werkelijk een icoon met een onmiskenbare uitstraling de Mercedes S-klasse 280 S/8 automatic uit 1971 De 108 serie is als S-Klasse tot 1972 gebouwd, ook bekend door zijn prachtige ingetogen klassieke lijn. Heden ten dage wordt de W108 nog immer gekenschetst als een elegante auto. De carrosserie maakt een goede, solide indruk; ondanks dat zijn er zichtbare lichte gebruiksplekken, en kan het lakwerk op verschillende plekke lichtjes de aandacht gebruiken Het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de chrome wielen met goede banden. Er zijn laswerkzaamheden nodig links in de kofferbak. Het interieur is voorzien van half lederen bekleding met armsteunen voor & achter, schuifdak, stuur automaat en een originele Becker Europe Kurier radio. In deze kleurstelling een hele bijzondere verschijning en het prachtige bruine interieur met armsteunen maakt het helemaal af. Onder de motorkap vind je een krachtige 2.8 liter 6 cilinder benzine motor die goed is voor 150 PK en uitgerust met een automatische transmissie. De Mercedes is niet alleen relatief snel op de rechte stukken, maar ook soepel en efficiënt op de snelweg, waardoor elke rit een waar genot wordt. De motor loopt en de automaat schakelt goed door, de auto heeft een aantal jaren droog binnen gestaan het advies is dan ook om eerst even alles na te lopen voordat u de weg op mee op gaat, de motor kan wellicht wat onderhoud gebruiken. Deze Mercedes heeft aandacht nodig om hem weer in nette conditie te krijgen. Wegenbelasting en APK keuringsvrij Nederlands kenteken is compleet en aanwezig. Wij kunnen voor u het transport wereldwijd verzorgen tegen gunstig tarief . Zie de 135 foto's. Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief

No. 81873725

No longer available
Mercedes-Benz - S-klasse 280 S/8 W108 - 1970

Mercedes-Benz - S-klasse 280 S/8 W108 - 1970

Werkelijk een icoon met een onmiskenbare uitstraling de Mercedes S-klasse 280 S/8 automatic uit 1971

De 108 serie is als S-Klasse tot 1972 gebouwd, ook bekend door zijn prachtige ingetogen klassieke lijn. Heden ten dage wordt de W108 nog immer gekenschetst als een elegante auto.

De carrosserie maakt een goede, solide indruk; ondanks dat zijn er zichtbare lichte gebruiksplekken, en kan het lakwerk op verschillende plekke lichtjes de aandacht gebruiken
Het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de chrome wielen met goede banden.
Er zijn laswerkzaamheden nodig links in de kofferbak.


Het interieur is voorzien van half lederen bekleding met armsteunen voor & achter, schuifdak, stuur automaat en een originele Becker Europe Kurier radio.
In deze kleurstelling een hele bijzondere verschijning en het prachtige bruine interieur met armsteunen maakt het helemaal af.


Onder de motorkap vind je een krachtige 2.8 liter 6 cilinder benzine motor die goed is voor 150 PK en uitgerust met een automatische transmissie. De Mercedes is niet alleen relatief snel op de rechte stukken, maar ook soepel en efficiënt op de snelweg, waardoor elke rit een waar genot wordt.
De motor loopt en de automaat schakelt goed door, de auto heeft een aantal jaren droog binnen gestaan het advies is dan ook om eerst even alles na te lopen voordat u de weg op mee op gaat, de motor kan wellicht wat onderhoud gebruiken.

Deze Mercedes heeft aandacht nodig om hem weer in nette conditie te krijgen.

Wegenbelasting en APK keuringsvrij

Nederlands kenteken is compleet en aanwezig.

Wij kunnen voor u het transport wereldwijd verzorgen tegen gunstig tarief .

Zie de 135 foto's.

Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object