No. 82214287

No longer available
Renault - KZ5 Pick-Up - 1931
Bidding closed
1 week ago

Renault - KZ5 Pick-Up - 1931

Hartelijk dank voor uw interesse in onze zeer unieke en tevens zeer zeldzame Renault KZ5 uit 1931 Pick Up. Voor enkele jaren terug tot het laatst moertje volledig uit elkaar geweest en compleet gerestaureerd en gereviseerd. Een mooiere is er niet op deze aardbol. Waanzinnig mooi gerestaureerd exemplaar. Het plaatwerk van deze auto is in zeer goede staat en nergens is een spoor van schade te vinden. Alle carrosserienaden verlopen zoals deze horen. Het lakwerk is in prachtige conditie. De auto is geheel gespoten bij een erkende autospuiterij. Zowel de voorbehandeling en spuitwerk zijn van zeer goede kwaliteit. De massief essenhouten laadbak is in nieuwstaat. De afwerking en aansluiting van de houten pick up laadbaak op het chassis is perfect. Het chroomwerk verkeerd ook in prachtige conditie en is volledig nieuw verchroomd. Het chassis verkeert in zeer goede en roestvrije staat. Nergens is roest of schade te constateren. Tevens is het gehele chassis voorzien van een roestwerende laag. Deze Renault is door de vorige eigenaar in eigen beheer volledig gerestaureerd. De motorrevisie, restauratie van het plaatwerk en het spuitwerk zijn alle professioneel uitbesteed. Het vernieuwen van de houten pick up laadbaak is door de eigenaar zelf gedaan. (oud meubelmaker) Conclusie: De Renault KZ5 is in uitermate fraaie conditie gerestaureerd. Duidelijk is dat bij de restauratie nergens op is bezuinigd en de kwaliteit voorop heeft gestaan. Hierdoor is wel de situatie ontstaan dat de kosten van deze restauratie circa € 65000 zijn. Dat geeft wel aan hoe goed deze restauratie is uitgevoerd. Auto heeft na restauratie 9km gereden en staat sinds dien in een privé museum gestald. Mag nu eventueel van eigenaar wisselen. De Renault staat nu circa 3 jaar stil zal door de koper zelf weer lopend moeten worden gemaakt. Staat nu netjes vloeistofvrij. Kortom een pracht exemplaar.

No. 82214287

No longer available
Renault - KZ5 Pick-Up - 1931

Renault - KZ5 Pick-Up - 1931

Hartelijk dank voor uw interesse in onze zeer unieke en tevens zeer zeldzame Renault KZ5 uit 1931 Pick Up.

Voor enkele jaren terug tot het laatst moertje volledig uit elkaar geweest en compleet gerestaureerd en gereviseerd.
Een mooiere is er niet op deze aardbol. Waanzinnig mooi gerestaureerd exemplaar.

Het plaatwerk van deze auto is in zeer goede staat en nergens is een spoor van schade te vinden. Alle carrosserienaden verlopen zoals deze horen.
Het lakwerk is in prachtige conditie. De auto is geheel gespoten bij een erkende autospuiterij. Zowel de voorbehandeling en spuitwerk zijn van zeer goede kwaliteit.
De massief essenhouten laadbak is in nieuwstaat. De afwerking en aansluiting van de houten pick up laadbaak op het chassis is perfect.
Het chroomwerk verkeerd ook in prachtige conditie en is volledig nieuw verchroomd.

Het chassis verkeert in zeer goede en roestvrije staat. Nergens is roest of schade te constateren. Tevens is het gehele chassis voorzien van een roestwerende laag.
Deze Renault is door de vorige eigenaar in eigen beheer volledig gerestaureerd. De motorrevisie, restauratie van het plaatwerk en het spuitwerk zijn alle professioneel uitbesteed.
Het vernieuwen van de houten pick up laadbaak is door de eigenaar zelf gedaan. (oud meubelmaker)

Conclusie:
De Renault KZ5 is in uitermate fraaie conditie gerestaureerd. Duidelijk is dat bij de restauratie nergens op is bezuinigd en de kwaliteit voorop heeft gestaan. Hierdoor is wel de situatie ontstaan dat de kosten van deze restauratie circa € 65000 zijn. Dat geeft wel aan hoe goed deze restauratie is uitgevoerd.
Auto heeft na restauratie 9km gereden en staat sinds dien in een privé museum gestald. Mag nu eventueel van eigenaar wisselen.

De Renault staat nu circa 3 jaar stil zal door de koper zelf weer lopend moeten worden gemaakt.

Staat nu netjes vloeistofvrij.

Kortom een pracht exemplaar.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object