No. 82599791

Sold
Nikon AF NIKKOR 70-300mm 4-5,6 Zoomlens
Final bid
€ 75
5 weeks ago

Nikon AF NIKKOR 70-300mm 4-5,6 Zoomlens

Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de Nikon AF NIKKOR 70-300mm f/4-5.6 lens - een indrukwekkende telezoomlens die perfect is voor het vastleggen van adembenemende details van verafgelegen onderwerpen, van wilde dieren tot sportevenementen. #JapanWeek Product Kenmerken: Uitgebreid Zoombereik: Met een indrukwekkend zoombereik van 70-300mm biedt deze lens de flexibiliteit om close-ups te maken van onderwerpen op afstand, waardoor het een ideale keuze is voor natuurfotografie, sportevenementen en meer. Optische Kwaliteit: De Nikon AF NIKKOR 70-300mm lens is voorzien van speciale optische elementen en coatings om chromatische aberratie en vervorming te minimaliseren, waardoor uw foto's scherp en helder blijven over het hele zoombereik. Snelle en Stille Autofocus: Uitgerust met een snelle en stille autofocusmotor, kunt u snel en gemakkelijk scherpstellen op uw onderwerp, zelfs bij bewegende scènes, voor scherpe en heldere beelden. Compact en Draagbaar: Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp is deze lens gemakkelijk mee te nemen op uw fotografische avonturen, waardoor het een geweldige keuze is voor fotografen die op zoek zijn naar mobiliteit zonder in te leveren op kwaliteit. Conditie: Gebruikt, goeie staat Wat Wordt Er Geleverd: Nikon AF NIKKOR 70-300mm f/4-5.6 lens Lensdoppen Zonnekap

No. 82599791

Sold
Nikon AF NIKKOR 70-300mm 4-5,6 Zoomlens

Nikon AF NIKKOR 70-300mm 4-5,6 Zoomlens

Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de Nikon AF NIKKOR 70-300mm f/4-5.6 lens - een indrukwekkende telezoomlens die perfect is voor het vastleggen van adembenemende details van verafgelegen onderwerpen, van wilde dieren tot sportevenementen.


#JapanWeek

Product Kenmerken:

Uitgebreid Zoombereik: Met een indrukwekkend zoombereik van 70-300mm biedt deze lens de flexibiliteit om close-ups te maken van onderwerpen op afstand, waardoor het een ideale keuze is voor natuurfotografie, sportevenementen en meer.
Optische Kwaliteit: De Nikon AF NIKKOR 70-300mm lens is voorzien van speciale optische elementen en coatings om chromatische aberratie en vervorming te minimaliseren, waardoor uw foto's scherp en helder blijven over het hele zoombereik.
Snelle en Stille Autofocus: Uitgerust met een snelle en stille autofocusmotor, kunt u snel en gemakkelijk scherpstellen op uw onderwerp, zelfs bij bewegende scènes, voor scherpe en heldere beelden.
Compact en Draagbaar: Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp is deze lens gemakkelijk mee te nemen op uw fotografische avonturen, waardoor het een geweldige keuze is voor fotografen die op zoek zijn naar mobiliteit zonder in te leveren op kwaliteit.

Conditie: Gebruikt, goeie staat

Wat Wordt Er Geleverd:

Nikon AF NIKKOR 70-300mm f/4-5.6 lens
Lensdoppen
Zonnekap

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object