No. 83707311

Sold
Usain Bolt - Photograph
Final bid
€ 76
3 weeks ago

Usain Bolt - Photograph

Deze kavel betreft een authentieke gesigneerde foto - Sky Pointing - dat origineel handgesigneerd is door Usain Bolt! De unieke gesigneerde Usain Bolt foto wordt geleverd met een officieel echtheidscertificaat van A1SportingMemorabilia, dat de echtheid van de handtekeningen garandeert. Dit certificaat dient als bewijs dat de handtekeningen rechtstreeks van het individu zijn verkregen, waardoor de authenticiteit ervan wordt gegarandeerd. Uiteraard wordt de verzending verzekerd en het pakket zorgvuldig verpakt, zodat de verzending soepel en goed verloopt. Usain Bolt is een van de meest iconische atleten. Zijn ongelooflijke snelheid en indrukwekkende prestaties hebben hem wereldwijde bekendheid en bewondering opgeleverd. Geboren in Jamaica, ontdekte Bolt al op jonge leeftijd zijn passie voor rennen en begon al snel zijn talent te tonen op de atletiekbaan. Met zijn lange benen en krachtige zetten veroverde Bolt de wereld met zijn recordbrekende prestaties op de Olympische Spelen en andere internationale atletiekwedstrijden. Zijn ongeëvenaarde snelheid en gracieuze loopstijl maakten hem tot een legende in de sportwereld. Usain Bolt is niet alleen een atleet, maar ook een inspiratiebron voor velen over de hele wereld. Zijn verhaal herinnert ons eraan dat met toewijding, passie en hard werken alles mogelijk is.

No. 83707311

Sold
Usain Bolt - Photograph

Usain Bolt - Photograph

Deze kavel betreft een authentieke gesigneerde foto - Sky Pointing - dat origineel handgesigneerd is door Usain Bolt!

De unieke gesigneerde Usain Bolt foto wordt geleverd met een officieel echtheidscertificaat van A1SportingMemorabilia, dat de echtheid van de handtekeningen garandeert. Dit certificaat dient als bewijs dat de handtekeningen rechtstreeks van het individu zijn verkregen, waardoor de authenticiteit ervan wordt gegarandeerd. Uiteraard wordt de verzending verzekerd en het pakket zorgvuldig verpakt, zodat de verzending soepel en goed verloopt.

Usain Bolt is een van de meest iconische atleten. Zijn ongelooflijke snelheid en indrukwekkende prestaties hebben hem wereldwijde bekendheid en bewondering opgeleverd. Geboren in Jamaica, ontdekte Bolt al op jonge leeftijd zijn passie voor rennen en begon al snel zijn talent te tonen op de atletiekbaan. Met zijn lange benen en krachtige zetten veroverde Bolt de wereld met zijn recordbrekende prestaties op de Olympische Spelen en andere internationale atletiekwedstrijden. Zijn ongeëvenaarde snelheid en gracieuze loopstijl maakten hem tot een legende in de sportwereld.

Usain Bolt is niet alleen een atleet, maar ook een inspiratiebron voor velen over de hele wereld. Zijn verhaal herinnert ons eraan dat met toewijding, passie en hard werken alles mogelijk is.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object