No. 84131767

Sold
Lionel Messi - Official SIGNED Jersey
Final bid
€ 1,600
4 weeks ago

Lionel Messi - Official SIGNED Jersey

Deze kavel betreft het - FC Barcelona 2019-20 Home Shirt - dat origineel gesigneerd is door Lionel Messi! De FC Barcelona Lionel Messi Signed Shirt wordt geleverd met een officieel echtheidscertificaat van A1SportingMemorabilia, dat de echtheid van de handtekeningen garandeert. Dit certificaat dient als bewijs dat de handtekeningen rechtstreeks van het individu zijn verkregen, waardoor de authenticiteit ervan wordt gegarandeerd. Uiteraard wordt de verzending verzekerd en het pakket zorgvuldig verpakt, zodat de verzending soepel en goed verloopt. Lionel Messi, geboren op 24 juni 1987 in Rosario, Argentinië, is een van de meest getalenteerde voetballers aller tijden. Met zijn ongeëvenaarde dribbelvaardigheden, snelheid en doelpunteninstinct heeft Messi talloze records gebroken en prijzen gewonnen, waaronder meerdere FIFA Ballon d'Or-titels als beste voetballer ter wereld. Zijn samenwerking met spelers als Xavi en Iniesta leidde tot het legendarische Barcelona-team dat bekend stond om hun tiki-taka speelstijl. Naast zijn succes bij Barcelona heeft Messi ook zijn stempel gedrukt op het internationale toneel, waar hij het Argentijnse nationale team vertegenwoordigt. Hoewel hij nog steeds op zoek is naar een grote internationale titel met zijn land, blijft Messi een inspiratie voor voetballiefhebbers over de hele wereld vanwege zijn bescheidenheid, toewijding en ongeëvenaarde talent op het veld.

No. 84131767

Sold
Lionel Messi - Official SIGNED Jersey

Lionel Messi - Official SIGNED Jersey

Deze kavel betreft het - FC Barcelona 2019-20 Home Shirt - dat origineel gesigneerd is door Lionel Messi!

De FC Barcelona Lionel Messi Signed Shirt wordt geleverd met een officieel echtheidscertificaat van A1SportingMemorabilia, dat de echtheid van de handtekeningen garandeert. Dit certificaat dient als bewijs dat de handtekeningen rechtstreeks van het individu zijn verkregen, waardoor de authenticiteit ervan wordt gegarandeerd. Uiteraard wordt de verzending verzekerd en het pakket zorgvuldig verpakt, zodat de verzending soepel en goed verloopt.

Lionel Messi, geboren op 24 juni 1987 in Rosario, Argentinië, is een van de meest getalenteerde voetballers aller tijden. Met zijn ongeëvenaarde dribbelvaardigheden, snelheid en doelpunteninstinct heeft Messi talloze records gebroken en prijzen gewonnen, waaronder meerdere FIFA Ballon d'Or-titels als beste voetballer ter wereld. Zijn samenwerking met spelers als Xavi en Iniesta leidde tot het legendarische Barcelona-team dat bekend stond om hun tiki-taka speelstijl.

Naast zijn succes bij Barcelona heeft Messi ook zijn stempel gedrukt op het internationale toneel, waar hij het Argentijnse nationale team vertegenwoordigt. Hoewel hij nog steeds op zoek is naar een grote internationale titel met zijn land, blijft Messi een inspiratie voor voetballiefhebbers over de hele wereld vanwege zijn bescheidenheid, toewijding en ongeëvenaarde talent op het veld.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object