No. 84577909

Sold
Oldsmobile - Dynamic 88 Convertible - 1966
Final bid
€ 20,500
8 weeks ago

Oldsmobile - Dynamic 88 Convertible - 1966

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** De auto heeft origineel slechts 29.710 mijlen gereden. Op de Californische title staat dan ook ‘actual mileage’, het bewijs voor deze lage stand. Met deze lage ‘mileage’ zeldzaam te noemen en steeds moeilijker te vinden. Afkomstig uit Santa Monica, Californië en verkeert in een hele originele en vooral zeer goede conditie. Voorzien van American Racing velgen. Het is een Oldsmobile van de 6e generatie Delta-serie en staat bekend om zijn spectaculaire uiterlijk en prachtige klassieke dashboardindeling. De carrosserie is mooi en strak. Het lakwerk is fraai tezamen met alle chromen details. Het interieur verkeert in zeer originele staat en in hele goede conditie. Voorzien van een bijpassende en elektrisch bedienbare bordeauxrode stoffen soft-top. De V8 is gekoppeld aan een 3-traps Turbo Hydra-matic transmissie en loopt goed. Technisch op orde en rijdt zeer goed. Gedocumenteerd met originele instructieboekje en originele folder.

No. 84577909

Sold
Oldsmobile - Dynamic 88 Convertible - 1966

Oldsmobile - Dynamic 88 Convertible - 1966

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

De auto heeft origineel slechts 29.710 mijlen gereden.

Op de Californische title staat dan ook ‘actual mileage’, het bewijs voor deze lage stand. Met deze lage ‘mileage’ zeldzaam te noemen en steeds moeilijker te vinden.

Afkomstig uit Santa Monica, Californië en verkeert in een hele originele en vooral zeer goede conditie. Voorzien van American Racing velgen.

Het is een Oldsmobile van de 6e generatie Delta-serie en staat bekend om zijn spectaculaire uiterlijk en prachtige klassieke dashboardindeling. De carrosserie is mooi en strak. Het lakwerk is fraai tezamen met alle chromen details.

Het interieur verkeert in zeer originele staat en in hele goede conditie. Voorzien van een bijpassende en elektrisch bedienbare bordeauxrode stoffen soft-top.

De V8 is gekoppeld aan een 3-traps Turbo Hydra-matic transmissie en loopt goed.

Technisch op orde en rijdt zeer goed.

Gedocumenteerd met originele instructieboekje en originele folder.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object