No. 84690511

No longer available
Autobianchi - 500 Bianchina Giardiniera - 1973
Bidding closed
3 weeks ago

Autobianchi - 500 Bianchina Giardiniera - 1973

Deze Autobianchi is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel technisch als optisch in een goede staat. Rondom heeft deze auto gebruikssporen, zoals ook het interieur sporen van gebruik vertoont. Deze Italiaanse klassieker wordt aangedreven door een 499cc 2-cilinder motor met een prachtig kenmerkend geluid. Zodra u achter het stuur kruipt van deze oldtimer, waant u zichzelf weer helemaal in de jaren 70. Het unieke van deze Autobianchi 500 Bianchina Giardiniera is dat dit een versie is met gesloten dak, de zogenaamde Giardiniera. Deze versie is een stuk zeldzamer en het vinden van een exemplaar in deze staat wordt dan ook steeds lastiger. De klassieker die we veilen is voorzien van een wit lakwerk dat prachtig combineert met de bruine bekleding en de chromen accessoires. Bent u op zoek naar een mooie Italiaanse klassieker om deze zomer heerlijk mee rond te toeren? Dan zou dit hem wel kunnen zijn! Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken (kleiweg 1 in Waalwijk). Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84690511

No longer available
Autobianchi - 500 Bianchina Giardiniera - 1973

Autobianchi - 500 Bianchina Giardiniera - 1973

Deze Autobianchi is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel technisch als optisch in een goede staat. Rondom heeft deze auto gebruikssporen, zoals ook het interieur sporen van gebruik vertoont. Deze Italiaanse klassieker wordt aangedreven door een 499cc 2-cilinder motor met een prachtig kenmerkend geluid. Zodra u achter het stuur kruipt van deze oldtimer, waant u zichzelf weer helemaal in de jaren 70.

Het unieke van deze Autobianchi 500 Bianchina Giardiniera is dat dit een versie is met gesloten dak, de zogenaamde Giardiniera. Deze versie is een stuk zeldzamer en het vinden van een exemplaar in deze staat wordt dan ook steeds lastiger. De klassieker die we veilen is voorzien van een wit lakwerk dat prachtig combineert met de bruine bekleding en de chromen accessoires. Bent u op zoek naar een mooie Italiaanse klassieker om deze zomer heerlijk mee rond te toeren? Dan zou dit hem wel kunnen zijn!

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken (kleiweg 1 in Waalwijk). Hier is geen afspraak voor nodig.


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object