No. 84757863

Sold
Fiat - Autobianchi Bianchina Panoramica - 1961
Final bid
€ 6,001
2 weeks ago

Fiat - Autobianchi Bianchina Panoramica - 1961

Autobianchi Bianchina Panoramica | Gerestaureerd | Zeldzaam | 1961 Highlights: - Gerestaureerd - Eerste serie, zeldzame Panoramica uitvoering - Vouwdak - Stationwagen op basis van de Fiat 500 - 499cc 2-cilinder motor Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame eerste serie Autobianchi Bianchina Panoramica uit 1961. De Autobianchi is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Deze compacte stadsauto werd gebouwd op basis van de Fiat 500 en was leverbaar als saloon, cabriolet, stationwagen en bestelwagen. Het exemplaar dat wij u hierbij te koop aanbieden werd gebouwd in het jaar 1961 en betreft een zeer zeldzame stationwagen, de Panoramica. Hij wordt aangedreven door een 499cc 2-cilinder motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze Italiaanse klassieker? Bij het zien van deze Autobianchi Bianchina Panoramica krijgt u automatisch een grote glimlach op uw gezicht. Hij is uitgevoerd in een prachtige two-tone rood met witte kleurstelling. Een kleur die helemaal past bij een Italiaanse oldtimer uit de jaren 60 en prachtig combineert met het chroomwerk. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met two-tone bekleding, een stalen dashboard en twee-spaaks stuurwiel. De Panoramica beschikt tevens over een vouwdak zodat u tijdens het toeren heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84757863

Sold
Fiat - Autobianchi Bianchina Panoramica - 1961

Fiat - Autobianchi Bianchina Panoramica - 1961

Autobianchi Bianchina Panoramica | Gerestaureerd | Zeldzaam | 1961

Highlights:

- Gerestaureerd
- Eerste serie, zeldzame Panoramica uitvoering
- Vouwdak
- Stationwagen op basis van de Fiat 500
- 499cc 2-cilinder motor


Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame eerste serie Autobianchi Bianchina Panoramica uit 1961. De Autobianchi is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Deze compacte stadsauto werd gebouwd op basis van de Fiat 500 en was leverbaar als saloon, cabriolet, stationwagen en bestelwagen. Het exemplaar dat wij u hierbij te koop aanbieden werd gebouwd in het jaar 1961 en betreft een zeer zeldzame stationwagen, de Panoramica. Hij wordt aangedreven door een 499cc 2-cilinder motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze Italiaanse klassieker?


Bij het zien van deze Autobianchi Bianchina Panoramica krijgt u automatisch een grote glimlach op uw gezicht. Hij is uitgevoerd in een prachtige two-tone rood met witte kleurstelling. Een kleur die helemaal past bij een Italiaanse oldtimer uit de jaren 60 en prachtig combineert met het chroomwerk. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met two-tone bekleding, een stalen dashboard en twee-spaaks stuurwiel. De Panoramica beschikt tevens over een vouwdak zodat u tijdens het toeren heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object