No. 84857219

No longer available
Borgward - Isabella TS Coupé - 1963
Bidding closed
3 weeks ago

Borgward - Isabella TS Coupé - 1963

Borgward Isabella TS Coupe onderhuids gerestaureerd, uniek. In 1960 van de fabrieksband gerold in Bremen, pas in 1963 door de firma Durament afgeleverd aan de eerste eigenaar in Wenen, Oostenrijk. Begin jaren 70 is de auto na de USA gegaan, hier werd de auto in 2014 gevonden in de woestijn van Arizona. In het dashboardkastje lagen nog de originele papieren uit Oostenrijk. De vinder besloot hierop om de auto terug te halen na Oostenrijk en hem daar te restaureren. Dit wel op een bijzondere manier want het doel was om de auto wel het zelfde er uit te laten zien zoals hij was gevonden in de woestijn . Dus om de auto alleen onderhuids in zijn geheel te restaureren en de hele techniek aan te pakken Dit is uitstekend gelukt met als resultaat een fantastische gepatineerde dessert look. Auto staat op Nederlands kenteken en rijd perfect . Originele Oostenrijkse papieren aanwezig, taxatie rapport etc. ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

No. 84857219

No longer available
Borgward - Isabella TS Coupé - 1963

Borgward - Isabella TS Coupé - 1963

Borgward Isabella TS Coupe onderhuids gerestaureerd, uniek.

In 1960 van de fabrieksband gerold in Bremen, pas in 1963 door de firma Durament afgeleverd aan de eerste eigenaar in Wenen, Oostenrijk.

Begin jaren 70 is de auto na de USA gegaan, hier werd de auto in 2014 gevonden in de woestijn van Arizona.

In het dashboardkastje lagen nog de originele papieren uit Oostenrijk. De vinder besloot hierop om de auto terug te halen na Oostenrijk en hem daar te restaureren.

Dit wel op een bijzondere manier want het doel was om de auto wel het zelfde er uit te laten zien zoals hij was gevonden in de woestijn .
Dus om de auto alleen onderhuids in zijn geheel te restaureren en de hele techniek aan te pakken
Dit is uitstekend gelukt met als resultaat een fantastische gepatineerde dessert look. Auto staat op Nederlands kenteken en rijd perfect .

Originele Oostenrijkse papieren aanwezig, taxatie rapport etc.

‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object